• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na Kopa Americi! Navijači tukli fudbalere i njihove porodice - uzvratio igrač Liverpula! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon pobjede Kolumbije nad Urugvajem (1:0) došlo do tuče fudbalera i navijača na tribinama.

 Tuča na Kopa Amerika Izvor: X/FOXSoccer/printscreen

Polufinalni meč Kopa Amerike između Urugvaja i Kolumbije završen je neočekivanim porazom jednog od najvećih favorita za osvajanje takmičenja, a urugvajski fudbaleri su se našli u centru pažnje i nakon utakmice. Kada se meč završio, a oni se preselili na tribine da se pozdrave sa svojim najbližima, izbila je tuča u kojoj je dominirao ofanzivac Liverpula Darvin Nunjez!

Nisu se fudbaleri reprezentacije Urugvaja tukli sa protivničnim igračima, već sa navijačima Kolumbije! Po riječima kapitena Hose Marije Himeneza, njihove porodice na tribini bile su u opasnosti jer je okolo bilo mnogo navijača Kolumbije i morali su nešto da urade povodom toga.

"Ovo je katastrofa. Organizator je trebalo malo više da brine o našim porodicama, tu je bilo i male djece. Nisu nam dali čak ni da se oglasimo preko mikrofona. Naše porodice su bile ugrožene", rekao je kapiten Urugvaja u prvoj izjavi nakon utakmice.

Samo nekoliko desetina sekundi ranije i on je bio dio tuče protiv navijača Kolumbije. Svi fudbaleri Urugvaja našli su se ispred svojih voljenih, koje su pokušali da zaštite od daleko brojnijih navijača Kolumbije, koji su ispunili cijeli sektor na stadionu. Pogledajte kako je to sve izgledalo:

Na snimcima koji su preplavili društvene mreže vidi se Darvin Nunjez koji je istupio i u ime cijelog tima zadao nekoliko udaraca navijačima Kolumbije. Očigledno mu ni ovakav stil borbe nije stran, pošto se vidi kako se jedan navijač povlači nakon udarca, a sam Darvin je izdržao nekoliko udaraca koje su mu zadali rivali. Pojedini izvori ističu i da je izabranica Federika Valverdera pogođena flašom u glavu, dok je u naručju držala dijete.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC