• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi reprezentativca Irana!

Autor Dragan Šutvić

Šampion Srbije želi da ojača tim, pa je u skladu sa tim poslata ponuda za ofanzivnog veznog igrača iz Irana.

 Crvena zvezda dovodi reprezentativca Irana  Izvor: Instagram/mohamadjavadhoseinnejad/printscreen

Crvena zvezda se uveliko priprema za novu sezonu, u kopjoj će pored domaćih imati i izazove na međunarodnoj sceni, a iako je nekoliko pojačanja već stiglo prelazni rok za crveno-bijele nije završen. Očekuje se da Vladan Milojević dobije novog napadača i da to bude Bruno Duarte iz Brazila, a sa drugog kraja svijeta stižu vesti o ofanzivnom veznom igraču.

Kako prenosi novinar Erfan Hoseini, Crvena zvezda poslala je zvaničnu ponudu klubu Sepahan za talentovanog Mohamada Đavada Hoseinedžada (21), koji pokriva sve ti pozicije iza napadača. Seniorski reprezentativac Irana važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera na Bliskom Istoku, a dolazak u evropski fudbal bio bi mu ogroman iskorak u karijeri jer bi mogao da se prikaže u najboljem svjetlu pred nekim od bogatih klubova koji nisu spremni da rizikuju sa igračima iz neatraktivnih liga.

Kao što smo već rekli, Hoseinedžad se najbolje snalazi kao ofanzivni vezni fudbaler, a može da igra i po oba krila. U prethodnoj sezoni je sa Sepahanom osvojio Kup Irana, uz veoma dobar nastup u finalnom meču. Tokom takmičarske godine odigrao je ukupno 28 mečeva, uz dva pogotka i četiri asistencije, a sve veću šansu dobija i u seniorskoj reprezentaciji svoje zemlje.

Specijalizovani sajt "Transfermarkt" procjenjuje ga na 500.000 evra, ali za sada nije poznato koliku je ponudu Zvezda poslala u Iran. Takođe, nije jasno da li crveno-bijeli planiraju da Hoseinedžad odmah postane važan dio prvog tima ili bi on u prvoj sezoni mogao da se privikava na evropski fudbal u nekom drugom klubu, kao pozajmljeni fudbaler Zvezde.

Podsjećamo, Zvezda je ovog ljeta već angažovala Nemanju Stojića, Ebenezera Anana, Seola Jung Vua, Dalsija, Luku Ilića, Lazara Jovanovića i Pumu Rodrigeza, uz otkupljen ugovor Nasera Đige koji je tokom prethodne sezone bio na pozajmici. Ne bi bilo iznenađenje ako u narednim danima vidimo još nekoliko pojačanja crveno-bijelih, prije svega u ofanzivnom dijelu tima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC