• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izraelci odbili ponudu Crvene zvezde! Traže milione i procente!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Da li propada jedan od najvećih transfera Crvene zvezde u klupskoj istoriji?

 crvena zvezda mora da pojaca ponudu za felisija milsona Izvor: Mike Kireev/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crvena zvezda je spremna da završi i posljednji veliki ljetnji transfer - naciljali su crveno-bijeli Felisija Milsona (24) iz Makabija, ali tim iz Tel Aviva za sada nije spreman da ga pusti. Postoje uslovi koje će srpski šampion morati da ispuni prije nego što dobije krilnog napadača koji je vjerovatno i posljednji djelić slagalice Vladana Milojevića za novu sezonu.

Kako prenosi portal "One", Makabi iz Tel Aviva odbija da fudbalera proda za 4.000.000 evra i traži daleko više novca za realizaciju čitavog posla. Po informacijama iz Izraela radi se od sumi od 6.000.000 evra, ali i procentima od naredne prodaje koja bi takođe trebalo da bude višemilionska, posebno ako se Milson u dresu Zvezde dokaže na međunarodnoj sceni.

Čak i kada bi se Zvezda našla sa klubom iz Tel Aviva, posao ne bi bio završen. Filisio Milson imao je ponudu AEK-a iz Atine tešku 2.500.000 po sezoni, pa je pitanje da li bi pristao na Zvezdin milion godišnje, iako je i to značajno veće nego što je tokom prethodne takmičarske godine imao u dresu Makabija.

Tokom nje je blistao! Podsjećamo, odigrao je 40 mečeva u svim takmičenjima, imao sedam golova i 12 asistencija, osvojio šampionsku titulu. Postao je jedan od najbitnijih igrača tima koji je u međuvremenu preuzeo Žarko Lazetić, ali je pitanje da li će sa srpskim stručnjakom sarađivati u predstojećoj sezoni ili mu slijedi selidba u Srbiju.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:40
Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC