• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan igrač na "IĆ" u Laciju: Rimljani blizu angažmana Crnogorca iz Hamarbija

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rimski klub kompletira igrački kadar za narednu sezonu.

 Viktor Đukanović Izvor: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Dejan Stanković, Siniša Mihajlović, Vladimir Jugović, Darko Kovačević, Sergej Milinković-Savić, Senad Lulić, Alen Bokšić, Dušan Basta, Aleksandar Kolarov... samo su neki igrači sa naših prostora koji su tokom istorije nosili dres Lacija, a rimski klub sada bi mogao da angažuje još jednog igrača na "IĆ".

Trenutno su članovi "nebesko-plavih" Crnogorac Adam Marušić i Hrvat Toma Bašić, a njima bi uskoro mogao da se pridruži Viktor Đukanović (20).

Mladi crnogorski ofanzivac trenutno je član švedskog Hamarbija, u koji je stigao početkom prošle godine iz podgoričke Budućnosti. U Laciju su sa mnogo pažnje pratili Đukanovićeve partije u švedskom prvenstvu i smatraju da bi bio odlično pojačanje za budućnost.

Tržišna vrijednost procijenjena mu je na sedam miliona evra, iako se u Rimu nadaju da bi ga mogli dobiti za pet miliona.

Istovremeno, Lacio se navodno približio dogovoru za Armana Lorijentea, fudbalera Sasuola, koji je ispao iz Serije A i polako rasprodaje najbolje igrače.

Prema izvještajima italijanskih medija, Lacio je postigao načelni dogovor o ličnim uslovima sa 25-godišnjim krilnim napadačem iz Francuske, ali postoji razlika od oko pet miliona evra između Sasuolove procjene i trenutnog budžeta kluba iz prestonice Italije.

Sasuolo se nada da će zaraditi oko 15 miliona evra prodajom bivšeg krilnog igrača Lorijena, Rena i Orleana, dok budžet Lacija za novog napadača iznosi oko 10 miliona evra.

Predsjednik Klaudio Lotito navodno može dodati još milion ili dva na ponudu ako bude potrebno, ali klub ostaje uvjeren da Sasuolo mora prodati i da će stoga sniziti svoju traženu cijenu u dogledno vrijeme.

Lorijente je takođe predmet interesovanja povratnika u elitu - Parme, kao i Bešiktaša iz turske Superlige.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC