• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat za tri mjeseca zaratio sa svima: Opšti haos u Laciju, ne žele da rade sa njim i tačka

Igor Tudor je uspio da "resetuje" Lacio, ali čini se da iako je taktički briljantan - ima probleme sa igračima zbog drugih stvari.

 Igor Tudor u lošim odnosima sa fudbalerima Izvor: ANSA/EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Igor Tudor (46) sjeo je sredinom marta na klupu Lacija umjesto Mauricija Sarija, ali uprkos solidnim rezultatima, djeluje da ima velikih problema. Iako je upisao šest pobjeda, tri remija i dva poraza, što je bilo dovoljno za sedmo mjesto u Seriji A, Tudor je na izlaznim vratima kluba zbog lošeg odnosa sa igračima.

To nije ništa novo, Tudor je oduvijek poznat kao "prek karakter", u svakom klubu u kome je bio imao je problema sa igračima zbog uspostavljanja autoriteta na teži način. Iako je rimski "Mesađero" objavio da su u pitanju neistine, citiravši predsednika Lotita da je to pokušaj "medija da ih destabilizuju", poznato insajder Nikolo Skira tvrdi da bi Hrvat mogao da dobije otkaz tokom ljeta i da se razmatraju druge opcije.

"Tudorova budućnost u Laciju je pod upitnikom uprkos tome što je demantuje Lotito. Hrvatski trener nije u dobrim odnosima sa puno igrača (Genduzi, Rovela, Isaksen, Kataldi, Imobile, Romanjoli i Luis Alberto) i zato Lacio razmišlja da li će nastaviti ovaj projekat ili će promijeniti trenera", poručio je Skira.

Prema njegovim informacijama, sinoć je održan sastanak Tudora i Lotita na kome je trebalo da bude donesena konačna odluka oko njegovog statusa u klubu, što znači da bismo u toku dana mogli da saznamo odluku. Njegov ugovor inače traje na još jednu cijelu sezonu, što znači da bi mu Lacio bio dužan ako bi ga "otjerao" ranije, što nije nemoguće ako se zna da čak sedmorica igrača ne žele da igraju za njega.

Podsjetimo, Tudor je do sada vodio Hajduk, PAOK, Karabukspor, Galatasaraj, Udineze, Veronu i Marsej, a upravo je na klupi kluba sa Velodroma imao najviše problema sa igračima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC