• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lučesku nakon eliminacije Borca: Zaslužena pobjeda, iako možda nije bila lijepa za gledanje!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener PAOK-a istakao da je njegova ekipa ispisala zasluženu pobjedu, ali da ima još mnogo posla da posloži sve kockice.

 Razvan Lučesku nakon utakmice Borac - Paok Izvor: MONDO/Bojan Jakoviljević

Solunski PAOK-a plasirao se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pobjedama 3:2 i 1:0 protiv banjalučkog Borca koji nije uspio da ponovi odličnu partiju iz Soluna i eventualno napravi iznenađenje u Banjaluci.

Trener grčkog šampiona Razvan Lučesku bio je zadovoljan pobjedom, ali i pomakom u igri njegove ekipe.

"Najvažnije je da smo prošli dalje. Naša pobjeda je zaslužena, osjeti se napredak između dvije utakmice, prošle i ove, iako možda ovo nije bilo posebno lijepo za gledanje. Bilo je mnogo manje grešaka i trebamo da nastavimo i u ovom ritmu i da smo bolji iz utakmice u utakmicu", rekao je Lučesku.

On nije mnogo želio da priča o narednom protivniku, a to će biti švedski Malme već sljedeće sedmice.

"Sljedeća sedmica je sljedeća sedmica. Nakon večerašnje utakmice imam pravo da ne razmišljam o narednoj utakmici večeras. Imam pravo da razmišljam o igračima, o onima koji su došli. U ovoj fazi imamo mnogo detalja koje treba da uklopimo, mnogo stvari moramo da izgradimo ispočetka. Nedostajali su nam tokom priprema igrači koji su bili povrijeđeni, igrači koji su bili s reprezentacijam, očigledno je da nismo na najvišem nivou ali imamo potencijal koji nam može donijeti nešto iz tog njihovog kvaliteta. Igrači koji su danas igrali bili su fokusirani, odlučni, borili su se za svaku loptu“, rekao je Lučesku i dodao:

"Imamo vremena da razmišljamo o meču u Švedskoj, protivniku, analizi, da vidimo kako ćemo uklopiti igrače koji su imali problema tokom priprema, nije potrebno da im spominjem imena, to je očigledno“.
Na pitanje grčkih novinara o igračima koji nisu igrali rekao je da ne može da stavi igrače koji su prošli tek dvije sedmice priprema, a da zapostavi one koji su prošli mnogo više i dali svoj doprinos u osvajanju šampionske titule.

Na kraju se osvrnuo još jednom na duel protiv Borca.

"Ne postoji lagana utakmica i nisam htio da postavim tek tako tim jer ipak smo igrali protiv šampiona jedne utakmice i zato smo morali da budu oprezni", poručio je Lučesku.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pax

Zbog tebe lično želim da ispadnete čim prije. U svakoj svojoj izjavi želio je omalovažiti Borac a u ovoj ga nije ni pomenuo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC