• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izboden otac Lamina Jamala, otkriveno sve o užasnom napadu: Ima još napadača, isplivao i video!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Otac Lamina Jamala je srećom nakon svega van životne opasnosti.

 Izboden otac Lamina Jamala VIDEO Izvor: x/printscreen

Španski mediji su objavili da je izboden otac Lamina Jamala Munir Nazraui, a sada dolaze nove vijesti o njemu i njegovm stanju. Na internetu se pojavio prvo snimak na kome se navodno vidi sukob 32-godišnjeg oca Lamina Jamala koji je izboden na parkingu. On je navodno van životne opasnosti i u bolnici. 

Tri lica su uhapšena zbog ovog napada, a kako se navodi svađa Laminovog oca i napadača ima dugu istoriju i oni se odranije poznaju i da je ubadanju prethodila tuča sa napadačima koja se desila satima prije samog ubadanja. Postoji osnovana sumnja i da je više od tri napadača učestvovalo u napadu. 

Lamin Jamal je prema pisanju "Marke" ipak primijećen na treningu Barselone i nije propustio trening koji je počeo u 10 časova izjutra. Ipak on je u stalnom kontaktu sa bolnicom u kojoj mu je otac, a navodno je nekoliko predstavnika Bartselone posjetilo Munira Nazrauija tokom noći u bolnici.

Pogledajte navodni snimak sukoba: 

Policija je preuzela slučaj i prema pisanju španske štampe tri napadača su optužena za pokušaj ubistva, a navodno se traga za bar jš jednom osobom. "La Vangardija" navodi da je Laminov otac šetao psa u svom kvartu kada ga je neko sa balkona polio vodom i nešto mu dobacio. 

Munir je inače iz Maroka, a majka Lamina Jamala je iz Ekvatorijalne Gvineje. Iako igra za Španiju mladi 17-godišnji krilni fudbaler na kopačkama nosi zastave dvije zemlje iz kojih vuče porijeklo, a za sada je za Španiju imao 14 golova i tri asistencije.  

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC