• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije reči i uvrede za Srbe - skandal pred meč Konferencijske lige

Jako ružne scene u Sloveniji pred gostovanje Olimpije iz Ljubljane u Rijeci.

 Uvredljiva parola na meču Olimpije Izvor: Twitter/hooliganscz1999

Skandal pred meč plejofa kvalifikacija za Ligu konferencija! Pred gostovanje Olimpije iz Ljubljane u Rijeci navijači ovog kluba su na tribinama postavili uvredljiv transparent koji se tiče i Srba! Na tribinama je na meču koji je prethodio ovom gostovanju postavila transparent na kome piše: "Šugava Rijeko..."

Kakve to veze ima sa Srbima? Na meču sa Celjem u nedjelju vidjele su se te dvije riječi na tribini "Zelenih zmajeva", navijača Olimpije, a to je zapravo početak uvredljive pjesme koju navijači širom Hrvatske pjevaju navijačima Rijeke: "Šugava Rijeko, smrdljivi grade, pobiću pola tvoje Armade. Šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini Rijeko ima još vrba", glase užasni stihovi. 

Očekuje se da na Rujevicu stigne oko 400 navijača Olimpije, dok je Rijeka najavila da će u Ljubljanu voditi 800 svojih navijača. Razdaljina između dva grada je tek oko 100 kilometara, a rivalitet dvije navijačke grupe - "Green Dragonsa" koji navijaju za Olimpiju i "Armade" koja prati Rijeku seže iz osamdesetih i dana bivše jugoslovenske lige. 

Navijači Olimpije kao da su zaboravili da u svojim redovima imaju dva fudbalera iz Srbije Nikolu i Nemanju Motiku, a moguće je da je provokacija na ovaj način izvedena i zato što je nedavno na klupu Rijeke kao prvi trener sjeo nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Radomir Đalović.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Pa tih levata iz Ljubljane i nema nego 400 maximum... A kad im vidiš prezimena i roditelje iskopaš, sve južnjaki, kako nas ti konjušari zovu... Tuga, jad i čemer...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC