• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zrinjski ganja "minus tri", trener iskren: Nemamo šta izgubiti, svi vide da smo već ispali!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Mi idemo igrati, idemo da pobijedimo, ako se otvori, ako bude naš dan, vjerujemo da je sve moguće", rekao je trener Zrinjskog Mario Ivanković pred revanš sa portugalskom Vitorijom.

 Najava plej-of Konferencijska liga Zrinjski - Vitorija Izvor: Promo/HŠK Zrinjski

Banjalučki Borac u četvrtak od 21 čas će igrati revanš plej-ofa Lige Evrope, a sat vremena ranije svoj evropski ispit imaće Zrinjski.

Mostarski klub igra plej-of Konferencijske lige, a ima mnogo teži zadatak od Banjalučana pošto je u prvom meču u Portugalu izgubio od Vitorije rezultatom 3:0 i ulazi u revanš sa velikim zaostatkom.

Trener “plemića” Mario Ivanković međutim ističe da uprkos lošoj partiji i lošem rezultati njegovi igrači nisu klonuli duhom.

"Vjerujemo. Takvo je raspoloženje u ekipi da probamo sutra na sve moguće načine da dođemo do što boljeg rezultata, do prolaza. Momci su svjesni šta znači ova utakmica. Najgluplje je kada neko kaže da smo odradili posao u Evropi, ovo je kao neki šlag na tortu. Mi nismo tako ni na prvu utakmicu gledali, desilo se što se desilo. Znamo šta nam donosi ova utakmica, možda najveći uspjeh i najteži put kojeg smo prošli u Evropi. Probaćemo od prve minute da nametnumo svoj ritam, nadam se da ćemo biti na svom nivou, u Portugalu definitivno nismo ili. Moramo biti bolji, sa više energije, više želje, odmorili smo se, spremni smo. Na kraju krajeva, vježbali smo i penale. Spremni smo na sve. Jeste teško, ali vjerujemo", rekao je Ivanković.

On je rekao da su njegovu ekipu koštali pad koncentracije, individualne greške i nedostatak energije, ali da nema nikakvih albija za ovu utakmicu.

"Svi smo zdravi, spremni. Imamo manjih problema, Posavec je van stroja, od udarca, vjerovatno je doživio neki potres mozga. Od jučer trenira sa strane, ima neke probleme što se tiče glave, Ćorluka je van stroja, prekjučer nam se Ivančić povrijedio na treneru, nadam se da će danas trenirati i da će moći. Ostali su zdravi, trenirali su super, sa velikom vjerom idemo na utakmicu. Zašto ne vjerovati, zašto ne probati, kroz sve ove godine i kroz prvenstvo i kroz Evropu bilo je čudesnih rezultata, pa možda i sutra bude taj dan”, rekao je Ivanković.
“Nemamo šta izgubiti, svi vide da smo već ispali. Mi idemo igrati, idemo da pobijedimo, ako se otvori, ako bude naš dan, vjerujemo da je sve moguće. Pa šta bude", zaključio je trener Zrinjskog.

Utakmica Zrinjski - Vitorija igra se u četvrtak sa početkom u 20 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC