• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević zaplakao na Marakani! Trenera Zvezde ovakvog niste vidjeli - evo koliko mu znači!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda se kvalifikovala za Ligu šampiona, a trener crveno-bijelih Vladan Milojević jako emotivno je podnio taj uspjeh.

 Vladan Milojević zaplakao nakon plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se kvalifikovala za Ligu šampiona četvrti put, a čak treći put pod vođstvom Vladana Milojevića. Trofejni srpski trener proslavio je veliku pobjedu protiv Bode Glimta i ogroman uspjeh utrčavši u teren i srušivši se na travnjak, na kojem su njegovi igrači ispisali još jednu stranicu klupske istorije. Vidjelo se da je pod snažnim emocijama, pod kojima je i zaplakao.

"Stvarno su mi prvi put bile vakve emocije, neizmjerno volim ovaj klub, sve mi je dao, kada ste u ovom klubu želite da ostvarite sve što je moguće. U ovom trenutku nam je Liga šampiona bila glavni cilj, sa svim problemima. Rekao sam već da nismo na vrhuncu forme, imamo još prostora za napredak", bile su prve impresije Vladana Milojevića.

Crvena zvezda zaradila je ogroman novac ulaskom u Ligu šampiona, saznala je ko je čeka na žrijebu u četvrtak, a Milojević je sve to emotivno podneo. Ovog puta nije morao kao u dva prethodna da vodi ekipu od početka kvalifikacija do ostvarenja sna, već je imao pred sobom "samo" plej-of, odnosno dvomeč protiv norveškog prvaka Bode Glimta.

Poslije poraza u Norveškoj 1:2, Milojević je za revanš na "Marakani" napravio prave poteze, odabrao prave igrače i prava rješenja i pokazao ekipi kako da uđe u Ligu šampiona. Ona ga je poslušala i zato će ponovo dovesti najjače evropsko takmičenje na stadion Rajko Mitić".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC