• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi čestitao Borcu na ostvarenim rezultatima u Evropi!

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi imao je poruku za banjalučki tim.

 Piksi čestitao Borcu za ostvarene rezultate u Evropi Izvor: Instagram/Fudbalski savez Srbije

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi gledao je uživo utakmicu Crvena zvezda - Bode Glimt i vidio kako tim Vladana Milojevića ulazi u Ligu šampiona. Piksi je pratio meč iz lože, što se može vidjeti i na fotografiji koju je objavio Fudbalski savez Srbije.

"Sinoć su završene kvalifikacije za klupska UEFA takmičenja, a tim povodom selektor „A” reprezentacije Srbije Dragan Stojković, koji je u srijedu uveče uživo posmatrao meč na stadionu „Rajko Mitić” čestitao je, prije svega, Crvenoj zvezdi i treneru Vladanu Milojeviću na izuzetnom rezultatu i plasmanu u Ligu šampiona, koji će imati višestruki značaj, kako za klub tako i za srpski fudbal. Čestitke su upućene i na adresu TSC-a, koji će ove sezone nastupati u Ligi konferencije. Crvenoj zvezdi i TSC-u poželio je mnogo uspjeha u predstojećim evropskim izazovima. Stojković je takođe čestitao i banjalučkom Borcu na ostvarenim rezultatima u Evropi, odnosno plasmanu u Konferencijsku ligu", saopšteno je.

Dragan Stojković Piksi je igračka legenda Crvene zvezde, njena peta i posljednja Zvezdina zvijezda, a u klubu je bio i predsjednik u prvoj deceniji 21. vijeka, kada su crveno-bijeli igrali velike utakmice protiv Milana u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ipak, njegov odnos sa Crvenom zvezdom bio je prethodnih godina prožet i ružnim epizodama, bilo je veoma oštrih riječi sa "Marakane" upućivanih ka njemu. Takođe, bilo je i transparenata Delija protiv Stojkovića, kao i u periodu kada je bio predsjednik Fudbalskog saveza Srbije prije skoro četvrt vijeka.

Ipak, u večeri velike pobjede, Piksi je bio na stadionu na kojem je cijela Evropa čula za njega kao igrača i na kojem je predvodio crveno-bijele u istorijskim evropskim mečevima. 

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ZA TITULU I PROLJEĆE U EVROPI

Gdje su šampionskom Borcu, koji će ove sezone u Ligi Konferencija igrati najmanje 6 mečeva, novi sponzori, jači sponzorski ugovori i nova vrhunska pojačanja?

Jaaa

On je i sebi čestitao na rezultatima na EP

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC