• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Lalatović poručio selektoru Srbije - on je najbolji! - "Piksi, imaš zamjenu za Tadića u Superligi!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Adem Ljajić treba da bude vraćen u nacionalni tim Srbije, poručuje Nenad Lalatović.

 nenad lalatovic piksi zovi ljajica u reprezentaciju Izvor: MN Press/YouTube/Spartak Ždrepčeva Krv

Reprezentacija Srbije će poslije Evropskog prvenstva u Njemačkoj morati da traži novog organizatora igre pošto se Dušan Tadić oprostio od nacionalnog tima, a možda je rješenje u povratniku? Tako misli Nenad Lalatović koji se vratio u srpski fudbal i preuzeo Mladost iz Lučana.

On je naglasio da se u igri Novog Pazara sve vrti oko kreativnog veziste koji je do sada u karijeri nastupio 47 puta za srpski nacionalni tim i dao je devet golova. Ipak nema ga ni blizu spiska od 2019. godine, a prošle sezone se vratio u Novi Pazar i želi da sa klubom iz svog grada stigne do Evrope.

"U igri Novog Pazara gotovo da se sve vrti oko, po meni, trenutno najboljeg igrača u našem šampionatu, a to je Adem Ljajić. On, kao recimo i moj drugi omiljeni igrač Mirko Ivanić, igra sa toliko lakoće, pokazuje sjajne poteze i rješenja, postiže efektne golove…. Zato, javno bih iznio svoje mišljenje, poslije oproštaja Tadića Piksi bi morao da uputi poziv Ljajiću. Zato će nam on biti najveća briga", kazao je Lalatović pred duel Mladosti iz Pazara.

Što se tiče samog meča Lalatović je poručio da očekuje jako nezgodnog rivala, pohvalio je Pazarce i istakao da je to fudbalska sredina u kojoj bi volio da radi u nastavku karijere. "Očekujem izuzetno tešku utakmicu, jer tim Novog Pazara je kvalitetan, ima odlične pojedince, a imaće i podršku 12. igrača – njegove sjajne navijače. Moja velika želja je da jednog dana radim u Novom Pazaru, to je prava fudbalska sredina. Zaista bih volio da sa Pazarcima učestvujem na evropskoj sceni, jer tu euforiju bih želio da podijelim sa njihovom vjernom publikom. Ali, sada sam u Mladosti i jasno je da priželjkujem da se neporaženi vratimo u Lučane. Ponoviću, biće teško, ali vjerujem u ovaj tim i da možemo dostojno parirati domaćinu", zaključio je Lalatović.

(MONDO)

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:25
Lalatović i fudbaleri Spartaka slave pobedu u Novom Pazaru
Izvor: Instagram/fcspartaksubotica
Izvor: Instagram/fcspartaksubotica

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aca

Ne bi li se kako prodao ponovo. Lalatović sa 24kluba po 90dana bi trebao da se odmori malo 4-5godina kada dobije sledeći otkaz. A Ljajića da uzme za pomoćnog trenera.

Ama

Ajde neka se vrati, ako je naučio himnu, pa neka predloži da se i ti vratiš, konačno uzimamo svjetsko prvensto

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC