• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije htio ovakav kraj sa Partizanom! Tužan rastanak u Humskoj, evo kako je kapiten odabrao novi tim

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Svetozar Marković otišao je u Češku i u tužnom raspoloženju, poslije eliminacije iz Konferencijske lige, objasnio kako je odabrao novi tim.

 Svetozar Marković prešao u Viktoriju Plzenj Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Svetozar Marković zvanično je postao novi član Viktorije Plzenj. Oproštajni intervju crno-bijelog kapitena i djeteta kluba iz Humske nije protekao u lijepom raspoloženju, jer ga je dao poslije eliminacije iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu, u meču protiv Genta.

"Svi smo očekivali da ćemo ući u Konferencijsku ligu i da ću se oprostiti na najbolji mogući način. Da svi ovi momci i cijeli stručni štab igraju neko evro-takmičenje. Na kraju krajeva, to se nije desilo, a došlo je vrijeme da se rastanemo. Da krenem nekim novim putem, koji sam izabrao prije dva dana. Htio bih da zahvalim cijelom stručnom štabu, svim igračima koji su bili ovdje i koji su i dalje ovdje i da im poželim sreću u narednom periodu i narednoj sezoni", kazao je on.

Kako se odlučio baš za Viktoriju Plzenj?

"Nije mi bilo lako da odem iz Partizana, odrastao sam u ovom klubu i više od 10 godina sam proveo u njemu. Treći put se rastajem od kluba i mnogo je teško. Što se tiče Plzenja, izabrao sam iz prostog razloga, jer mislim da mogu dosta da napredujem u tom klubu i ligi. Mislim da će mi odgovarati u svakom smislu."

Šta će reći Česima o ljubavi prema Partizanu?

"Ne znam kako bih objasnio, odrastao sam uz Partizan i veoma mlad sam došao i sve generacije omladinske škole sam prošao tu. Jednostavno, tu se ojsećam kao kod kuće i ove dvije godine od kada sam se vratio iz Olimpijakosa bile su mi mnogo lijepe."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC