• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Srbiji zvijezde odjavile Piksija, a Španci jaki kao zemlja! Pogledajte koga sve prvak Evrope dovodi u Beograd

Spremni i zapeti kao puške su reprezentativci Španije za prvu utakmicu nakon osvajanja evro-titule. Odigraće je baš na "Marakani", protiv Srbije.

 španija Izvor: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Reprezentacija Španije počela je pripreme za Srbiju u pakleno jakom sastavu. U ponedjeljak, na prvom treningu pred gostovanje na beogradskoj "Marakani" (četvrtak, 20.45 časova), selektor prvaka Evrope Luis De La Fuente izveo je na teren pakleno snažan tim za "otvaranje" Lige nacija.

Uoči srijede i puta Španaca u Beograd, na večernji trening na stadionu "Rajko Mitić", a potom i na meč na istom mjestu, poznato da zbog povrede neće moći da igra kapiten šampionskog sastava Alvaro Morata, koji je ostao u klupskom trening-centru Milana, "Milanelu". Takođe, nije realno očekivati ni nastup najboljeg defanzivnog veziste na svijetu, Rodrija, koji zbog povrede još nije zaigrao za Mančester siti ove sezone. Ipak, naravno da je "furija" doslovno furiozna i bez takva dva asa.

Dok Španci rade u kompleksu fudbalskog saveza u Rozas de Madridu, selektor Dragan Stojković u Srbiji ima dosta problema da sastavi tim za prvi, septembarski "prozor" Lige nacija. Prvog dana okupljanja poznato je da će to biti "kombinovani" sastav, jer se kapiten Dušan Tadić povukao iz nacionalnog tima, a najveće zvijezde Mitrović, Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović saopštili da neće doći, svako ih svojih razloga. O tim razlozima Piksi je govorio na prvoj konferenciji za novinare poslije Evropskog prvenstva, ovog ponedjeljka u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Uoči večernjeg treninga u Sportskom centru FSS, Piksi je otkrio da zbog povreda neće moći da igraju ni Aleksa Terzić, Nemanja Maksimović i Miloš Veljković. Sa druge strane, evo ko će igrati za Španiju:

  • Golmani: David Raja (Arsenal), Aleks Remiro (Real Sosijedad), Robert Sančez (Čelsi);
  • Odbrana: Dani Karvahal (Real Madrid), Oskar Mingeza (Selta), Ajmerik Laport (Al Nasr), Robin le Norman (Atletiko Madrid), Danijel Vivijan (Atletik Bilbao), Pau Tores (Aston vila), Alehandro Grimaldo (Bajer Leverkuzen), Mark Kukurelja (Čelsi);
  • Vezni red: Rodri (Siti), Martin Zubimendi (Real Sosijedad), Fabijan Ruiz (Pari Sen Žermen), Aleks Garsija (Bajerr Leverkuzen) Pedri (Barselona), Dani Olmo (Barselona), Pepelu (Valensija);
  • Napad: Feran Tores (Barselona), Lamin Jamal (Barselona), Niko Vilijams (Bilbao), Mikel Ojarzabal (Real Sosijedad), Žeremi Pino (Viljareal), Hoselu (Al Garafa), Ajoze Perez (Viljareal)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC