• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda oborila rekord: Nikad više crveno-bijelih u Evropi

Sporstko društvo Crvena zvezda sa ponosom je istaklo da će ove godine imati predstavnike u evropskom takmičenjima u 14 sportova.

 Crvena zvezda ima 14 predstavnika u Evropi Izvor: Mondo/U. Arsić

U Centralnoj loži stadiona "Rajko Mitić", danas su se okupili sportisti iz više sekcija u okviru sportskog društva Crvena zvezda. Povod za okupljanje je više nego lijep, Crvena zvezda će imati predstavnike u evropskim takmičenjima u čak 14 različitih sportova. Povodom toga, svim predstavnicima su uručene plakete kao priznanje za veliki uloženi trud i ogromne sportske uspjehe.

O uspjesima je pohvalno govorio predsjednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda i generalni direktor fudbalskog kluba - Zvezdan Terzić. 

"Velika mi je čast i zadovoljstvo da vas vidim u ovolikom broju na ovom našem šampionskom okupljanju, a okupili smo se pred početak evropske sezone gde ćemo imati priliku da na najvećoj evropskoj sceni predstavljamo naš klub, naš grad i našu državu. Rekordan broj naših sportista će ove godine predstavljati Crvenu zvezdu na evropskoj sceni. Čak 14 klubova iz našeg Sportskog društva će imati priliku da tokom ove sezone upotpuni našu riznicu trofeja", rekao je Terzić. 

"Ponosni smo na sve vas koji ste se svakodnevnim posvećenim radom izborili za učešće u Evropi. Vi ćete u ovoj sezoni nositi "Zvezdin štit u Evropi". Zvezda je oduvek bila simbol Srbije i simbol uspjeha. To je tradicija i istorija koju smo naslijedili od naših slavnih prethodnika i koja traje evo već skoro 80 godina. Ime i grb koji nosimo, obavezuje nas da u svakom trenutku moramo da dajemo svoj maksimum, kako na terenu tako i van njega. Moramo da budemo pozitivan primjer svima drugima, jer mi smo Crvena zvezda", rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda. 

"Volio bih da ovo okupljanje bude tradicionalno, da se svake godine okupimo pred početak evropske sezone i da iskreno podržavamo jedni druge", rekao je Terzić i nastavio:

"U četvrtak startuje Liga šampiona u fudbalu, u novom spektakularnom formatu. Sve vas pozivamo da dođete ovdje na naš stadion i date podršku našim fudbalerima u meču protiv slavne Benfike. Na taj način pokazujemo zajedništvo koje treba da krasi našu crveno-bijelu porodicu. Želim svima vama da poželim zdravlje i sportsku sreću. Duboko vjerujem da ćete svojim zalaganjem i karakterom pokazati da ste dostojni slavnog grba koji nosite na grudima i da ćete na pravi način predstavljati Crvenu zvezdu na evropskoj sceni", istakao je Terzić.

Rekord u evropskim takmičenjima

Predsjednik Sportskog društva Crvena zvezda Stojan Vujko je takođe pohvalio sve sportiste koji su doprinijeli ovom istorijskom uspjehu. "Rekord je da imamo 14 klubova u evropskim takmičenjima. To je ogroman uspjeh svih koji su marljivim radom to i zaslužili. Želim svima da vam čestitam na tome, i da poručim da je cijela Crvena zvezda ponosna na vas. Želimo da se vratite sa odličijima, te da nosite Zvezdin štit sa ponosom i da se vratite ili sa njim ili na njemu", istakao je Vujko.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC