• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije se oglasile i pozvale navijače: Vrlo bitno saopštenje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Navijači Crvene zvezde pozvali su sve ljubitelje kluba da podrže igrače na stadionu u subotu u što većem broju pred put u Italiju.

 Delije se oglasile o zabrani putovanja u Italiju Izvor: Milan Rasic/© MN press, all rights reserved

Navijači Crvene zvezde oglasili su se povodom zabrane dolaska na utakmice Lige šampiona u Italiji. Tim povodom Delije su pozvale sve ljubitelje kluba da se okupe na Marakani u subotu kad će njihov klub odigrati meč Superlige Srbije protiv Železničara iz Pančeva i na taj način pruže podršku igračima pred put na važan meč, uz poziv "Petak - svi na stadion". 

Saopštenje navijača prenosimo u cijelosti: 

"Kao što je svima poznato, navijačima Crvene Zvezde je zabranjen odlazak u Italiju na fudbalske utakmice protiv Intera i Milana! Nije Zvezda prvi klub kome je izrečena kazna za ovu zemlju, a izriče je italijanska policija koja po svojim nekim kriterijumima, gleda ko je podoban a ko nije. Očigledno da su nesposobni ili ih je strah 10 hiljada navijača, koji bi sigurno došli da postoji mogućnost da se kupi karta. Pozivamo ljude ovim putem da dođu u petak na stadion, da im pružimo dovoljnu podršku za utorak jer će utakmica pred punim stadionim u Italiji, bez nas na tribinama, biti pa skoro nemoguća misija.

U petak da im pokažemo da smo uz njih da znaju koliko ih ljudi prati na ovaj pretežak put, gdje će zbog straha Italije, morati da budu sami! U petak moraju da osjete našu podršku, šta god se desilo u Milanu ali i da osjete da osim što idu da se bore protiv prošlogodišnjeg prvaka Italije, idu da se bore i protiv nepravde. Takođe, zbog striktnosti italijanske policije, koja na ulazu traži kartu i dokument na kome moraju da se poklapaju imena, pozivamo ljude da ne kreću na put gdje je sasvim izvjesno da neće ući na utakmicu", stoji u saopštenju. 

Crvena zvezda u utorak (1. oktobra) gostuje Interu u Milanu u drugom kolu Lige šampiona, meč je na programu od 21 čas. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC