• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nije država gradila stadione bi ih neko neodgovorno koristio": Oglasili se iz FSS zbog lošeg terena u Leskovcu

Autor Dragan Šutvić

Generalni sekretar FSS Branko Radujko oglasio se zbog lošeg stanja terena na kome se igrao meč Srbije i Švajcarske u Leskovcu.

 Fudbalski savez Srbije o lošem stanju terena u Leskovcu  Izvor: MN PRESS

Srbija je pobedila Švajcarsku 2:0 (1:0) u sjajnoj atmosferi na novom stadionu u Leskovcu, međutim stanje terena na kom se igrala utakmica nije bilo u idealnom stanju. To je primijetio selektor Švajcarske Murat Jakin, njegov fudbaler Manuel Akanđi, dok je isto potvrdio i Dragan Stojković Piksi. 

Dan poslije meča, oglasio se i generalni sekretar FSS Branko Radujko i istakao da Savez preuzima odgovornost, kao i da će se truditi da se situacija preokrene do novembra:

"Čestitam igračima i stručnom štabu reprezentacije Srbije na izuzetnoj borbi i zasluženoj pobjedi nad Švajcarskom, koju smo svi dugo iščekivali. Takođe, želim da se zahvalim našim navijačima, medijima, bivšim reprezentativcima, kao i državnom rukovodstvu i svima koji su nesebično pružili podršku našoj reprezentaciji sinoć u Leskovcu. Činjenica je da je utisak poslije tako velike pobjede donekle pokvarilo loše stanje terena, za koje Fudbalski savez Srbije preuzima odgovornost", naveo je Radujko

"Riječ je o posljedici neadekvatnog održavanja u prethodnom periodu, a propusti koje smo zatekli, poput ovog sa terenom u Leskovcu, jasan su pokazatelj zatečenog javašluka i neodgovornosti. Nije država gradila stadione i terene da bi ih neko neodgovorno koristio. Oni su vrijednost za buduća vremena i tako ćemo se prema njima odnositi. Uvjeren sam da ćemo to veoma brzo da promijenimo, i da uspostavimo najviše standarde u svim segmentima, uključujući i stanje fudbalskih terena. To je i naša obaveza koju ćemo da preuzmemo sa punom ozbiljnošću, vrijednim radom i konkretnim rezultatima".

"U skladu sa tim, za utakmicu protiv Danske, u novembru, teren na stadionu Dubočica u Leskovcu biće u znatno boljem stanju. To će pokazati da u FSS mijenjamo stvari na bolje", zaključio je Radujko.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Pa viste odgovorni za to, vi ste te ljude postavili da vode stadion, zasto niko od toliko brojnih primaca plate nevrse kontrole stadiona? Riba smrdi uvijek od glave a vi ste glava. Uvijek prebacujete svoju odgovornost na nekoga drugog.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC