• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nemanja je fanatik, polako ga uvodimo u igru": Mario Ivanković najavio povratak kapitena Bilbije

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon dugo vremena, Nemanja Bilbija biće u kadru za meč Zrinjskog.

 Mario Ivanković Izvor: Promo/HŠK Zrinjski Mostar

U zaostaloj utakmici trećeg kola Premijer lige BiH Zrinjski će ugostiti Radnik, a u timu "plemića" nakon dugo vremena biće i Nemanja Bilbija.

Sredinom maja kapiten Mostaraca doživio je tešku povredu koljena, koja ga je s terena odvojila na punih pet mjeseci. Ipak, sjajni golgeter sada se u potpunosti spreman i očekuje se da već na sutrašnjoj utakmici protiv Radnika dobije minute.

"Raduje činjenica da je Nemanja s nama već petnaestak dana u trenažnom procesu, da se diže iz dana u dan i što je najvažnije nema problema sa koljenom. Osjeća da još neke stvari treba da se podignu na viši nivo, što se tiče energije, duel igre... Nemanja je fanatik kada je rad u pitanju i već za meč protiv Radnika biće među 22 igrača, da ga polako uvodimo u igru i dižemo. On nam treba kao igrač i kapiten i već sutra trebalo bi da dobije određenu minutažu", poručio je u najavi meča Mario Ivanković, trener Zrinjskog.

Bijeljinci su veoma nezgodna ekipa, pa u Zrinjskom sa velikim oprezom dočekuju ovaj duel.

"Radnik je novajlija u ligi, ali ekipa koja zna šta hoće. Svjesni smo toga, ali i našeg kvaltieta. Nadamo se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu i pokazati da smo s pravom na prvom mjestu. Idemo po tri boda, roster nam se popravio, imamo slatke muke i raduje nas povratak povrijeđenih igrača", rekao je Ivanković, koji će osim oporavljenog Bilbije moći da računa i na Tomislava Kiša, Tonija Šunjića, Antonija Ivančića i Ivana Posaveca. Svi oni ranije su imali problema sa povredama, dok su van stroja jedino još Tarik Ramić i Kerim Memija.

Radnik s klupe predvodi Velibor Đurić, nekadašnji Ivankovićev saigrač u Zrinjskom, a zajedno su u sezoni 2008/09 bili šampioni BiH. Osim njih, iz iste generacije uspješnu trenersku karijeru gradi i Mladen Žižović, sadašnji kormilar Borca.

"Raduje me susret s Đukom, sa kojim sam ostao u kontaktu, kao i sa Žižovićem. Nas trojica nakon 15-ak godina vodimo prvoligaške klubove i rijetko ko je tada mogao zamisliti da će se nešto tako desiti. Borili smo se, tu smo gdje jesmo i radujem se utakmici s Radnikom i susretu sa Đukom, koji je za dvije-tri godine preporodio Radnik i vratio ih u Premijer ligu. Želimo im sreću u nastavku, ali sutra mi imamo svoju računicu i probaćemo da dođemo do pobjede", zaključio je Ivanković.

Duel Zrinjskog i Radnika zakazan je srijedu od 18 časova na stadionu "Pod Bijelim brijegom" u Mostaru, a istog dana od 14 časova, u zaostalom meču drugog kola, igraće Igman i Borac.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC