• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizan da ne bude kafana, nego institucija": Peđa Mijatović već zavodi red u Humskoj, donio dvije odluke

Predrag Mijatović, za početak, predložio dvije promjene - zabranu pušenja i promjenu oblačenja.

 Peđa Mijatović uveo prve promjene u Partizanu Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Proteklih dana svjedočili smo promenama u Partizanu. Na čelo privremenog organa fudbalskog kluba došao je Rasim Ljajić i sa sobom doveo još dvije važne figure - Predraga Mijatovića i Danka Lazovća. Poznato je da je situacija u klubu izuzetno loša, pa su promjene već najavljene i polako se primjenjuju.

Po dolasku u bivši klub Mijatović je zatekao situaciju koja ga nije ni najmanje oduševila, pa je prema tome predložio minimalne promjene koje su odmah prihvaćene prenosi "Mozzart Sport". Prva na listi bila je zabrana pušenja u kancelarijama.

U želji da prostor za rad izgleda kako bi trebalo - poslovno i pristojno, a ne kao kafana Mijatović je predložio zabranu, a ostali je prihvatili. Na ovo se nadovezuje i sljedeća ideja - kodeks oblačenja.

Kako su čelnici kluba ljudi koji predstavljaju Partizan van terena, biće neophodno da uvijek budu pristojno obučeni. Cilj je da funkcioneri u Centralnoj loži na Zapadnoj tribini, ali i svi oni koji su na ostalim mjestima rezervisanim za sponzore, goste i prijatelje kluba dođu u odijelima i na taj način odaju poštovanje i klubu i igračima, ali i funkciji koju obavljaju.

Dva predloga, možda djeluju beznačajno, ali oni predstavljaju samo početak... Cilj je uvesti red u Humskoj i pojačati kontrolu.

Mijatović je, između ostalog, predložio i da omladinska selekcija Partizana dobije novu opremu. Mlađi igrači imaju dresove starog sponzora  - Najkija i u njima igraju utakmice, pa je Mijatović predložio da se od Pume što pre zatraži kontigent crno-bijele opreme za omladince. Na taj način bi i seniori i podmladak Partizana igrali u istim dresovima.

(Mozzart Sport/MONDO) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC