• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glazer shvatio da je "na ledu", pa zvao hitno u Izrael: Od njega zavisi da li ostaje prvi golman

Omri Glazer neće braniti za reprezentaciju Izraela jer mora da zaliječi povredu.

 Omri Glazer neće braniti za Izrael Izvor: MN PRESS

Omri Glazer ne brani dobro ove sezone za Crvenu zvezdu i trenutno je mjesto prvog golmana preuzeo Marko Ilić, djelimično i zbog toga što Izraelca muči manja povreda. Još neko vrijeme ga neće biti na terenu dok se potpuno ne oporavi, ali je dobio dovoljno jasnu poruku sa "Marakane" i čini se da ju je poslušao.

Prema izvještajima iz Izraela, Glazer neće biti na raspolaganju svom selektoru za utakmice protiv Francuske i Belgije u novembru u okviru Lige nacija. Crvena zvezda želi da bude "sto odsto zdrav" i zato mu je savjetovano da ovoga puta preskoči obaveze u dresu reprezentacije, gdje je u oktobru napravio komičan kiks - i istovremeno zaradio manju povredu zbog koje ne može da bude potpuno na raspolaganju Vladanu Milojeviću.

Očekuje se da tokom novembarske pauze Glazer zaliječi pomenutu povredu, ali će od njegove forme zavisiti i da li će ga gol. Takođe, zavisiće i od forme Marka Ilića koji je već drugi put dobio priliku da zablista i pokaže da zaslužuje mjesto prvog golmana, što za razliku od susreta sa Bode Glimtom, nije bio slučaj u Monaku i protiv Spartaka za vikend.

Podsjetimo, Omri Glazer je u Zvezdi od leta 2023. godine kada je došao sa Barakom Baharom, a prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača crveno-bijelih, posebno u Ligi šampiona.

Ljetos se spekulisalo da će otići u Francusku, ali je to stopirala povreda. Ukupno, branio je na šest utakmica i na dvije sačuvao mrežu, ne i u Ligi šampiona gdje je bio jedan od najslabijih pojedinaca u utakmicama protiv Benfike i Intera, kada je primio po gol iz slobodnog udarca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC