• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren kamp Real Madrida u Banjaluci!

Autori mondo.ba Autori SRNA

U Banjaluci je danas otvoren fudbalski kamp slavnog španskog Fudbalskog kluba "Real Madrid" na kojem učestvuje oko 120 dječaka uzrasta od šest do 17 godina.

Kamp, koji organizuju Fondacija "Real Madrid" i Omladinski fudbalski klub "Spartak 2013" iz Banjaluke, trajaće do 5. septembra.

Otvarajući ovaj fudbalski kamp na Gradskom stadionu, zamjenik gradonačelnika Banjaluke Jasna Brkić rekla je da ovaj sportski događaj potvrđuje da je Banjaluka grad sporta.

"`Real Madrid` je zvanično najuspješniji fudbalski klub 20. vijeka, a mogućnost da naša djeca uče od trenera njihove fudbalske škole od izuzetnog je značaja za razvoj sporta i mogućnost za dalju afirmaciju Banjaluke kao grada sporta", rekla je Brkićeva.

Savjetnik ministra porodice, omladine i sporta Republike Srpske Tomo Marić rekao je da je ova i svaka druga slična manifestacija "dobit i za sport i za mladost cijele Srpske".

"Ako djeca u ovoj životnoj dobi nađu smisao u sportu, sva zla ovog svijeta će ih mimoići", rekao je Marić.

U okviru fudbalskog kampa "Real Madrida" treneri proslavljenog kluba će voditi treninge po uzrasnim grupama. Svaka grupa će imati jedan trening dnevno od sat i 45 minuta.

Organizatori kampa su ranije najavili da je cilj kampa da djeca osjete način i pristup radu, metodologiju i duh "Real Madrida", kao i odnos trenera prema grupama i djeci.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC