• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španski mediji: Džeko na meti Real Madrida!

Autor mondo.ba

Napadač Rome i kapiten Bosne i Hercegovine Edin Džeko našao se na spisku želja "kraljevskog kluba" u ljetnjem prelaznom roku.

Španski mediji pišu u srijedu da je kapiten "zmajeva" posljednji upisan na spisak ljetnjih pojačanja Reala zbog fantastičnih partija koje pruža ove sezone u Seriji A, gdje je sa 17 golova prvi strijelac šampionata.

S obzirom da se Francuz Karim Benzema nalazi na izlaznim vratima "Santjago Bernabeua" (prema Pari sen Žermenu ili Arsenalu) i da Alvaro Morata nije u formi kakvoj bi želio da bude, španski velikan je odlučio da dovede adekvatna pojačanja ovog ljeta.

Pored golgetera Rimljana, na spisku želja su Serhio Aguero, Argentinac iz Mančester sitija, napadač Borusije Dortmund Pjer Emerik Obamejang i Aleksandar Lakazet iz Liona.

Džeko se našao u baš dobrom društvu, ali s obzirom da ima važeći ugovor sa Romom do ljeta 2020. godine i da je izuzetno poštovan od trenera Lućana Spaletija, teško je vjerovati da će napustiti stadion "Olimpiko".

Međutim, u pitanju su "kraljevići" i njihovi izuzetno "duboki" džepovi, pa bi eventualna snažna ponuda iz Madrida mogla da privoli čelnike "vučice" da se odreknu Džekinih usluga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC