• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Samo ne Lester u četvrtfinalu"

Autor mondo.rs

Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da nikako ne bi želeo za narednog protivnika u Ligi šampiona prvaka Engleske. Alves i Dibala žele sa izbegnu Barselonu

Juventus se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona pošto je u revanš utakmici osmine finala pobedio Porto 1:0, golom Paula Dibale iz jedanaesterca.

Crno-beli su ukupnim rezultatom 3:0 izbacili Porto.

Uoči žreba za četvrtfinale, koji će biti obavljen u petak u Nionu, fudbaleri Juventusa poručili su koga ne bi želeli za protivnika.

Iskusni golman Juventusa Đanluiđi Bufon smatra da bi im najteži rival bio najmlađi učesnik velikih evropskih takmičenja.

"Protiv koga ne bih voleo da igram? Protiv Lestera. Njih bih voleo da zaobiđemo. Oni su opasna i strastvena ekipa koji može da napravi probleme protivniku. Dobili su na entuzijazmu, znaju kako da povrede velike timove. Protiv njih bismo mogli sve da izgubimo", rekao je Bufon.

Lester se plasirao u četvrtfinale ukupnom pobedom od 3:2 protiv Sevilje.

U žrebu će u petak, između ostalih, biti i osvajač 11 titula prvaka Evrope Real Madrid i petostruki evropski prvaci Barselona i Bajern Minhen.

Paulo Dibala, strelac jedinog gola protiv Porta u revanšu, za rivala u četvrtfinalu ne bi želeo da izvuku Barselonu. Njegovo mišljenje deli i Alves, koji je baš sa Nou Kampa stigao u redove Juvea.

Oni smatraju da je Barsa dovoljno pokazala napravivši istorijski preokret protiv ekipe PSŽ, kada je nadoknadila "minus četiri" iz prvog meča.

"Ne bih želeo Barselonu, imao bih čudan osećaj. Ako baš moram da igram protiv njih, neka to bude finale", rekao je Alves.

"Gledajući šta se desilo pre dve godine, kada su osvojili trofej, iako nisam bio u klubu, voleo bih Barselonu tek u finalu", jasan je Dibala.

Juventus je dvostruki evropski šampion, a kladionice ga smatraju četvrtim favoritom za osvajanje Lige šampiona.

I Dibala smatra da Juventus može da osvoji trofej najelitnijeg evropskog takmičenja.

"Naravno da možemo da osvojimo Ligu šampiona. Prvi smo na tabeli Serije A, pobedili smo u prvoj utakmici polufinala Kupa, prošli smo u četvrtfinale Lige šampiona. Uz ovakav tim nemoguće je zamisliti da ne možemo da osvojimo trofej. Ima još jakih ekipa, ali imamo kvalitet i ono što je potrebno da osvojimo najjače takmičenje", izjavio je Dibala.

Pored Juventusa plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja obezbedili su i Real Madrid, Barselona, Lester, Borusija iz Dortmunda, Bajern, dok će preostali učesnici biti poznati posle revanša Monako - Mančester siti (3:5) i Atletiko Madrid - Bajer Leverkuzen (4:2).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC