• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pod reflektorima gost Modriče

Autor mondo.ba

Prvu utakmicu pod vođstvom novog trenera Zorana Milinkovića, banjalučki Borac odigraće na stadionu "Dr Milan Jelić", protiv domaćeg drugoligaša Srpske Alfa Modriča.

 Prijateljska utakmica FK Alfa Modriča FK Borac Banjaluka u nedjelju od 20:30 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Pauzu u prvenstvu zbog reprezentativnih obaveza, fudbaleri banjalučkog Borca iskoristiće da odigraju prijateljski meč, na kojem će novi šef stručnog štaba Zoran Milinković prvi put imati šansu da vidi svoje izabranike na djelu.

Rival "crveno-plavim" na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči biće drugoligaš Srpske Alfa Modriča, nekadašnja Modriča Maksima, a prijateljski duel biće odigran u nedjelju, pod svjetlošću reflektora od 20:30 časova.

"Tek sam došao. Dobro je da postoji ova pauza, da malo bolje upoznam igrače i saradnike. Borac je Borac, nešto posebno, velika emocija. Treba nam svaka prilika da se uigravamo, da vidim koliko ko vrijedi u svakom trenutku. Gostovanje u Modriči je lijepa prilika da u večernjim satima, pod svjetlošću reflektora, odigramo protiv domaćina koji ima ambiciju povratka u Prvu ligu Republike Srpske", poručio je novi kormilar Borca.

Milinković se osvrnuo na trenutno stanje u nekadašnjem šampionu BiH i učesniku kvalifikacija za Ligu šampiona, koji već nekoliko godina tavori u drugoligaškom društvu.

"Od srca im želim da budu ponovo ono što su bili za života velikog Milana Jelića. Vjerujem da će publika u velikom broju doći da pruži podršku klubovima koji su bili šampioni Srpske i BiH, osvajali najmasovnija domaća takmičenja, igrali na međunarodnoj sportskoj sceni. I ponovo će biti veliki i uspješni, ali bez gledalaca ne mogu", rekao je Zoran Milinković, trener Borca.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Predsjednik Alfa Modriče, Petar Jelić, inače sin nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske i Fudbalskog saveza RS i BiH, Milana Jelića, poručio je da su Banjalučani i Modričani oduvijek bili istinski prijatelji.

"Borac i naš klub imaju najbolje uslove za domaćinstva u Republici Srpskoj. Borac i Alfa Modriča su dugogodišnji istinski prijatelji. Nikada nas od njih nije glava boljela. Nikada nisu imali nevolje od nas. Tako se ponašaju pravi prijatelji. I moj pokojni otac je bio navijač Borca, a Modriču je volio kao nešto svoje. Odlučni smo da to prijateljstvo snažimo i jačamo, da jedni drugima odamo priznanje za sve učinjeno u prošlosti", poručio je Jelić.

On je naglasio da izuzetno cijeni novog trenera ekipe iz Banjaluke.

"Pauza u Premijer ligi BiH bila je zgodna prilika da ih pozovemo u goste. Radujem se da će Zoran Milinković gostovati u našoj Modriči. Kizu izuzetno cijenim, veliki je čovjek, dobar trener i želim njemu i Borcu evropska izdanja“, istakao je predsjednik modričkih "žuto-plavih".

U Modriči se očekuje veliki broj gledalaca. Cijena ulaznice je 2 KM, dok je ulaz za djecu i dame besplatan.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mazi

Svaka čast Mondu na detaljnim člancima . Od svih medija detalje jedino pročitam ovde vezane za Borac . Samo tako nastavite . AJ BORAC !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC