• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićić pred derbi: Čast je igrati s Borcem

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Bez obzira na ishod sutrašnjeg derbija protiv Borca u Banjaluci, trener Sloge iz Gornjeg Crnjelova Dragan Mićić može biti prezadovoljan ostvarenjima kluba u dosadašnjem dijelu debitantske sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

 Borac Banjaluka Sloga Gornje Crnjelovo derbi 8. kolo Prva liga RS najava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako derbi meč osmog kola Prve lige Republike Srpske protiv Borca u Banjaluci dočekuje kao lider, sa dva boda prednosti u odnosu na sutrašnjeg rivala, u redovima Sloge iz Gornjeg Crnjelova ističu da je Borac favorit na svom stadionu.

Sloga u grad na Vrbasu stiže kao prvoplasirani tim lige, sa 19 bodova, dva više od banjalučkih "crveno-plavih", pa će duel dvije neporažene ekipe u dosadašnjem dijelu prvenstva sigurno donijeti zanimljiv fudbal.

"U ovom meču Borac je blagi favorit. Suvišno je trošiti riječi o kakvom klubu se radi. Meni i mojim igračima biće drago da igramo protiv Borca, velikog kluba sa sjajnom tradicijom. Samo ime Borca i ambijent koji nas čeka biće nam veliki motiv da se banjalučkoj, ali i našoj publici, predstavimo u što boljem svjetlu", rekao je Mićić u izjavi za MONDO.

Sloga će na Gradskom stadionu imati i veliku podršku svojih navijača, s obzirom da su pristalice semberske ekipe najavile organizovani dolazak u najveći grad Srpske.

"Imamo navijače koji nas prate na svim utakmicama, tako da će nam sigurno mnogo značiti i podrška naših najvjernijih pristalica."

Bez obzira na ishod sutrašnjeg meča u Banjaluci, trener debitanta u prvoligaškom društvu može biti prezadovoljan ostvarenjima kluba u dosadašnjem dijelu sezone.

"Kao na svim prethodnim mečevima, i na ovom sa Borcem nemamo šta da izgubimo. Možemo samo da dobijemo. Ubijeđen sam da ova utakmica neće riješiti šampiona Republike Srpske. Ima još da se igra, mnogo je utakmica do kraja", ne želi Mićić da njegova ekipa derbi susret dočekuje pod pritiskom.

FK Sloga - za pet godina iz ŠESTE u PRVU ligu RS!

Osim prvenstva, Sloga je uspješno započela i kup takmičenja.

U šesnaestini finala Kupa Republike Srpske eliminisala je premijerligaša Zvijezdu 09 iz Etno sela Stanišići (1:1, penali 4:2), dok je i u Kupu BiH izboren plasman u osminu finala.

U prvoj rundi bh. kupa Sloga je ubjedljivim rezultatom 4:0 savladala Slaviju iz Istočnog Sarajeva, nakon čega je imala dosta sreće na žrijebu. U borbi za plasman među osam najboljih ekipa sastaće se sa ekipom Mladosti iz Kikača, članom Prve lige Tuzlanskog kantona (treća liga Federacije BiH).

"Ozbiljno smo ušli i u kup takmičenja. Eliminisali smo premijerligaša Zvijezdu 09, a sada imamo dobar žrijeb i otvoren nam je put. Čast nam je i zadovoljstvo što igramo i Kup RS. Nastojaćemo što dalje da doguramo u oba takmičenja", zaključio je strateg Sloge.

Duel Borca i Sloge biće odigran u nedjelju od 18 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC