• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi za kraj priprema Sloge u Antaliji

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova remizirali su 1:1 protiv kazahstanskog Akžajika u posljednjoj test utakmici u Turskoj, dan prije povratka kući.

Fudbaleri Sloge Crnjelova odigrali su 1:1 protiv kazahstanskog prvoligaša Akžajika u prijateljskom meču u Antaliji, a jedini gol za ekipu iz Gornjeg Crnjelova postigao je Dragiša Komarčević.

Sedmodnevne pripreme u Turskoj, prvoligaš Srpske tako je okončao sa dva trijumfa i remijem. Podsjetimo, tim Dragana Mićića prethodno je savladao ukrajinski Dnjepar 2:0, nakon čega je drugi tim Sloge deklasirao njemačkog niželigaša Kasel 8:0.

"Bila je ovo dobra utakmica, iako se igralo po jakom vjetru koji je dosta ometao igrače oba tima. Ipak, odigrali smo veoma dobro protiv protivnika koji igra jaku prvu ligu Kazahstana. Pružili smo jak otpor fizički odlično pripremljenoj ekipi, čak smo imali prilika i za pobjedu. Sve ovo je dobar pokazatelj da smo fizički spremni, ekipa se uigrava, što nam je pokazala i prva utakmica protiv Dnjepra, a sada i ova. Na dobrom putu", poručio je optimistično trener Sloge Dragan Mićić u javljanju za MONDO iz Antalije.

Zadovoljan je i onim što su prikazali igrači sa manjom minutažom, koji su protiv šestoligaša iz Njemačke pokazali da se na njih može ozbiljno računati u nastavku sezone.

"Sigurno da su i ti momci pokazali da imaju potencijal. Prvenstvo je dugo, biće tu povreda i suspenzija zbog kartona, tako da će svi oni dobiti svoju šansu u nastavku i na njih sigurno možemo ozbiljno računati", dodao je Mićić.

Ekspedicija Sloge u petak se vraća kući, gdje će se pripremati za nastavak sezone.

Prvu obavezu tim iz Semberije imaće u četvrtfinalu Kupa BiH, u utorak na svom terenu protiv Klisa iz Buturović polja, a već narednog vikenda biće nastavljen i šampionat Republike Srpske.

Sloga u prvom proljećnom kolu 9. marta dočekuje Sutjesku iz Foče.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC