• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićić o meču sa Kozarom: Neujednačen kriterijum!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Trener Sloge nezadovoljan činjenicom da su u Gradišci protiv njegovog tima dosuđena dva jedanaesterca, te da su dva igrača iz Gornjeg Crnjelova zaradili crvene kartone.

 Kozara Sloga 1:1 Prva liga RS 18. kolo Dragan Mićić nezadovoljan suđenjem u Gradišci Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova uspjeli su ostati neporaženi protiv Kozare (1:1), iako su meč završili sa devet igrača, dok su u Gradišci dosuđena i dva jedanaesterca protiv ekipe Dragana Mićića.

Arbitar Jovo Karić iz Trebinja u finišu prvog poluvremena dosudio je penal za domaće, iz kojeg je Srboljub Jandrić pogodio za 1:0.

Uspjeli su gosti izjednačiti preko Joce Stokića, da bi zatim u 76. minutu zbog dvije javne opomene isključen Vukašin Benović. Ista sudbina u 88. minutu zadesila je i Igora Krmara, pa su gosti susret okončali sa dva fudbalera manje.

Ni tu nije bio kraj nevoljama Semberaca, jer je Karić u 90. minutu još jednom pokazao na "kreč", ali Jandrić ovaj kazneni udarac nije uspio da pretvori u gol, pa je završeno 1:1.

Kako je delegat susreta Borislav Grahovac iz Kozarske Dubice napisao u svom izvještaju, "po završetku utakmice dogodio se incident, gdje je gostujući igrač Joco Stokić verbalno napao pomoćnog sudiju Dragana Keranovića iz Prijedora, dok je predstavnik Sloge Perica Trifković imao prigovor na suđenje glavnog sudije".

"Bila je to borbena utakmica, po ne baš idealnom terenu za igru. Teško je nešto reći. Ne bih želio da komentarišem suđenje, ali moram naglasiti da je sudija imao neujednačen kriterijum. Smatram da je prvi penal sumnjiv. Takođe, imali smo poprilično kartona i isključenja, tako da smo ostali sa dva igrača manje", rekao je Mićić za MONDO.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Sloga će tako narednog vikenda, u derbiju protiv lidera Borca, biti lišena usluga dva izuzetno bitna igrača.

"Idemo dalje. Dolazi nam Borac i tu nećemo moći da računamo na dva dobra, standardna igrača. Bićemo hendikepirani, ali daćemo sve od sebe da pružimo dobru partiju, ostvarimo pozitivan rezultat i pokušamo ostati u trci za šampiona Republike Srpske", poručio je Mićić.

Benović je već u prve dvije utakmice pokazao da će biti pojačanje za ekipu iz Gornjeg Crnjelova, pa će njegov izostanak sigurno mnogo otežati posao u duelu sa Banjalučanima.

"Izgubili smo veoma bitnog igrača za predstojeći derbi sa Borcem i svakako da će to biti veliki hendikep za nas. Smatram da je nezasluženo isključen, jer prvi žuti karton je prestrogo pokazan", smatra trener Sloge.

Sloga derbi 19. kola Prve lige Republike Srpske narednog vikenda pred svojim navijačima dočekuje sa pet bodova zaostatka za liderom iz Banjaluke, tako da će biti pod velikim pritiskom.

Ishod ovog meča mogao bi odlučiti trku za šampionsku titulu i plasman u Premijer ligu BiH, iako je do kraja prvenstva ostalo još mnogo da se igra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC