• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok na "Marakani": Jovičić pauzira do proljeća!

Autor mondo.rs

Veliki peh za Crvenu zvezdu i borbenog vezistu.

 Branko-Jovicic-povreda-ligamenti-koljena Izvor: MN PRESS

Odlično je Branko Jovičić otvorio sezonu, postigao čak i gol na superligaškoj premijeri protiv Javora, ali zbog povrede koljena moraće na dužu pauzu!

Borbenom vezisti stradali su ligamenti koljena u samom finišu utakmice sa Helsinkijem poslije jednog duela, a ljekarskim pregledima utvrđeno je da će morati na operaciju. U takvim slučajevima, oporavak traje pet-šest mjeseci, što znači da će 26-godišnji Čačanin ponovo na teren tek na proljeće.

Njegovo odsustvo biće veliki peh za crveno-bijele, a ovo nije prvi put da će duže odsustvovati. Nedugo po dolasku u Zvezdu 2017. godine pauzirao je zbog polomljene metatarzalne kosti poslije starta Nikole Drinčića, tada igrača Čukaričkog.


Na poziciji defanzivnog veziste Vladan Milojević, pored već standardnog Dušana Jovančića, ima i novopridošlog Španca Kanjasa, ali on trenutno kuburi sa formom zbog povrede lože, pa je pitanje kada će biti maksimalno spreman, odnosno hoće li igrati u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Helsinkijem (prva utakmica 2:0 za Zvezdu) i potencijalnim duelima sa Kopenhagenom u narednoj rundi.

Tokom utakmice sa Javorom uz Jovičića je u sredini veznog reda, iza Marka Marina, igrao i Mirko Ivanić, pa je moguće i da on bude prekomandovan.

Vidjećemo već u subotu za šta će se odlučiti Milojević i njegovi saradnici, kada crveno-bijeli budu igrali protiv Radničkog iz Niša (20 časova, Rajko Mitić, prenos na TV Arena Sport).

BONUS VIDEO:

(Gol Jovičića protiv Javora)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC