• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"I taj 'drugi' Mančester junajted za nas je ozbiljan protivnik"

Autor mondo.rs

Fudbaler Partizana Zoran Tošić pred meč godine protiv Mančester junajteda: "Ne smijemo da zaboravimo da imaju ozbiljan kvalitet, pogotovo za naše uslove, i za nas su ozbiljan protivnik, čak i ako izađe ta 'druga' ekipa".

Još nešto više od dva dana ostalo je do velikog duela Partizana i Mančester junajteda. Prošle su 53 godine kada su dva kluba posljednji put odmjerila snage, a "parni valjak" iz polufinalnih okršaja Kupa šampiona izašao kao pobjednik.

Sada su na red došla nova dva susreta i to ponovo u UEFA takmičenju. Ulog je, ipak, daleko manji.

Možda će vas zanimati

Međutim, ta činjenica ne mijenja ništa kada je u pitanju želja da skinu još jedan skalp jednom od najpopularnijih klubova na svijetu, čiju bogatu istoriju krase brojni trofeji, od kojih su tri sa naslovom prvaka Evrope.

Zoran "Bambi" Tošić jedini je igrač koji je nosio dres i Partizana i Mančester junajteda. Omaleni Zrenjaninac upravo se u zimu 2009. iz Humske preselio na Old Traford, koji je u to vrijeme vodio legendarni ser Aleks Ferguson.

Veznom fudbaleru Partizana duel u četvrtak neće biti prvi protiv "crvenih đavola".

"Imao sam priliku već da igram protiv njih u dresu CSKA u Ligi šampiona i bilo je interesantno i emotivno", počeo je Tošić.

"Drago mi je što ću ponovo odmjeriti snage s Mančesterom igrajući za klub za koji svi znamo šta mi znači, i ne samo meni nego svakom od nas. Veoma sam srećan što imam priliku da protiv jednog tako velikog kluba pokažem šta mogu i koliko mogu", dodao je igrač Partizana.


Na osnovu svog iskustva stekao je utisak da Partizan ima šansu, iako je Junajted tokom vikenda odigrao odličan meč i nesrećno ostao bez pobjede protiv šampiona Evrope Liverpula (1:1). 

"Odigrali su derbi i sigurno nisu mislili na nas sve dok nisu završili tu utakmicu. Partizan im je bio u drugom planu i to je neka naša šansa. Ne smijemo da zaboravimo da imaju ozbiljan kvalitet, pogotovo za naše uslove, i za nas su ozbiljan protivnik, čak i ako izađe ta 'druga' ekipa. Moramo da budemo oprezni, ali prvenstveno da želimo pobjedu i vjerujemo u nju. Moramo da vjerujemo u sebe i onda možemo da je ostvarimo", rekao je Tošić za "Kurir".

U slučaju da postigne gol, Tošić će… 

"Iskreno se nadam da ću imati priliku da postignem gol i da ću je iskoristiti i tako uljepšati spektakl. Ne znam šta bih uradio, ali je Partizan meni mnogo više dao nego Mančester i to je klub koji je broj jedan za mene. Nema sumnje da ću proslaviti kako treba", naveo je Tošić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC