• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić: Igrači gube nadu kad vide PENALE za Zvezdu... Nije opravdanje!

Autor mondo.rs

"Nepravde utiču na igrače jer prate društvene mreže i sve što se dešava i to njima djeluje kao organizovana nepravda", kazao je prvi čovjek Partizana i istakao da za poraz od Lučana ne krivi suđenje.

 Milorad Vučelić FK Partizan - Igrači gube nadu kada vide penale za Zvezdu Izvor: MN PRESS/NEBOJŠA PARAUŠIĆ

Neočekivani kiks Partizana pred najiščekivaniju utakmicu ove jeseni.

U Humsku dolazi slavni Mančester junajted (četvrtak, 21.00), međutim poraz u Lučanima od Mladosti (0:1) pomalo je pokvario raspoloženje, s obzirom na to da sada Partizan u domaćem prvenstvu za Crvenom zvezdom zaostaje velikih sedam bodova...

Možda će vas zanimati

 Ostalo je naravno mnogo do kraja, ove jeseni će "večiti" odigrati još po 10 utakmica u Superligi, ali je jasno da je zaostatak koji je smanjen u derbiju, na "minus 1", sada neočekivano narastao.

Pokušali su sve igrači Partizana kako bi pobijedili u Lučanima, međutim lopta nije htjela u gol. Od 20 šuteva, čak devet u okvir, nije ugrozilo domaćina, dok je njima bila dovoljna jedna šansa za veliku pobjedu protiv osvajača Kupa i učesnika grupne faze Lige Evrope.

Ipak, i pored drugog poraza u sezoni, u Partizanu ne odustaju od titule.

"Nedopustivo je da izgubimo utakmicu protiv Lučana. Ekipa mora da shvati da nemamo pravo na kiks. Imamo možda i najbolji tim u Srbiji, a onda momci izgube na onakav način. Ne daju gol iz 15 prilika, a prime iz jednog šuta. Da li je titula izgubljena zavisi i od toga da li će se i ubuduće svirati penali van šesnaesterca", kazao je prvi čovjek Partizana u intervjuu za "Informer" i dodao:

"Ako se bude gledao samo fudbal, onda nije izgubljena. Sve to utiče na psihu naših igrača, jer, logično, pratimo rezultate najvećeg rivala Zvezde i kada vide nepostojeće penale, gube energiju i nadu. Ali svakako to nije alibi i pozabavićemo se sobom".


Milorad Vučelić je kazao da nema zamjerke na suđenje u meču protiv Lučana i da krivca za poraz mogu da traže isključivo u svojim redovima, ali se još jednom dotakao Crvene zvezde.

"Kada se nekim drugim klubovima sviraju nepostojeći penali, to može možda da utiče na psihu igrača Partizana, ali krivac za poraz nije. Krivca ne smijemo tražiti van svojih redova, poraz je samo naš problem. Nepravde utiču na igrače jer prate društvene mreže i sve što se dešava i to njima djeluje kao organizovana nepravda".

"Ponavljam, to nije opravdanje. Moramo da gledamo u svoje dvorište, pogotovo jer je protiv Mladosti suđenje bilo korektno", naveo je Vučelić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC