• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osim: Sr*** od derbija, teren u Mostaru je njiva!

Autor mondo.ba

Trener Željezničara Amar Osim žestoko je kritikovao Zrinjski poslije derbija devetog kola Premijer lige bosne i Hercegovine u kojem su slavili "plemići" rezultatom 2:1.

Pogocima Banjalučanina Petra Kunića, Zrinjski je savladao Želju nakon tri utakmice u kojima nije slavio, pa je treneru Mostaraca Hariju Vukasu "pao kamen sa srca".

Međutim, njegov kolega sa klupe plavih sa Grbavice, osim sportske čestitke, uputio je i nekoliko kritika zbog stanja terena na stadionu "Pod Bijelim brijegom".

Možda će vas zanimati

"Derbi je odigran u katastrofalnom terminu, na katastrofalnom terenu, totalno nedostojnom derbija. Neko bi se trebao pobrinuti da to tako više ne bude, pogotovo kada igraju dvije ekipe koje su najtrofejnije u našoj državi. A ti, napraviš sr***, da prostite, od utakmice, jer igraš u Mostaru na 28 stepeni, bez svjetala, na terenu koji je njiva! Kritika Zrinjskom, jeste kritika Zrinjskom, jer bi trebali da imaju bolji teren. To što prave reflektore je nesreća, iskreno",rekao je Osim na konferenciji za novinare.

Željo je poslije ovog poraza, drugog u sezoni, ostao na drugom mjestu, dok se Zrinjski ponovo vratio u trku za najvišim plasmanom. Trenutno je četiri boda zaostatka za vodećim Sarajevom, koje ima i utakmicu manje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC