• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riberi odgurnuo pomoćnog sudiju i očekuje kaznu: Izvinjavam se svima!

Autor mondo.ba

Francuski veteran iz Fiorentine Frank Riberi odgurnuo je pomoćnog sudija tokom sinoćnjeg meča sa Lacijom (1:2) zbog čega mu prijeti kazna.

Lacio je slavio u Firenci u utakmici devetog kola Serije A, a nakon pogotka Ćire Imobilea za pobjedu, kamera je snimia francuskog internacionalca kako dva puta gura linijskog arbitra dok je odlazio s terena stadiona "Artemio Franki".

Italijanska Serija A potvrdila je da je Riberi nakon toga dobio crveni karton iako je sudija prethodno odsvirao kraj, pa će vjerovatno biti još dodatno sankcionisan na nekoliko utakmica neigranja.

Možda će vas zanimati

U šampionatu Italije posebno su rigorozni kad je riječ o bilo kakvom fizičkom kontaktu igrača sa sudijama, a sam RIberi se u ponedjeljak izvinio javnosti.

"Stvarno mi je žao zbog onog sinoć. Izvinjavam se saigračima, treneru i navijačima. Izvinjavam se i gospodinu (Mateu) Paseriju jer sam na kraju meča bio vrlo uznemiren i tužan i nadam se da će on shvatiti moje raspoloženje", rekao je Francuz.

"Uvijek želim da ostanem na terenu i pomognem saigračima, jer sam došao u Firencu zbog ovog grada i ovog kluba, i mislim da bi Fiorentina trebala dobiti identičan tretman kao i drugi klubovi za sjajan posao radimo svaki dan".

Zbog incidenta, kaznu je najavila i Fiorentina, odnosno njen predsjednik Roko Komiso, izjavivši da je Riberi neprimjereno reagovao iako je napomenuo da je cijelu situaciju "zakuvao" sudija.

"Riberi je bio nervozan i to što je učinio je pogrešno, čak i ako je imao dobar razlog. Vidjećemo kako ćemo riješiti ovaj slučaj. Ali sve se dogodilo zbog prekršaja koji nije dosuđen. Zašto postoji VAR ako se ne koristi? Isto je bilo i protiv Napolija", rekao je prvi čovjek "ljubičastih".

Riberi je prethodnog ljeta iz Bajerna stigao u Fiorentinu i u septembru je proglašen za najboljeg igrača mjeseca u Seriji A.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC