• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA ih “otjerala” sa Stamford Bridža, fanovi Ajaksa našli NOVO gostovanje

Autor mondo.ba

Navijači Ajaksa zbog kazne UEFA neće moći da podrže svoj klub protiv Čelsija, ali biće u Londonu.

Evropska fudbalska federacija kaznila je Ajaks, Dinamo Zagreb i Ajtraht iz Frankfurta zabranom odlaska njihovih navijača na naredno gostovanje, zbog incidenata koje su fanovi ova tri kluba napravili u proteklom periodu.

Dušan Tadić i njegovi saigrači iz Ajaksa tako neće moći da računaju na podršku svojih navijača protiv Čelsija na Stamford Bridžu 5. novembra, kada se igra meč 4. kola Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

 Fanovi Ajaksa zbog grijeha iz prošlosti, odnosno incidenata na mečevima protiv Benfike i Valensije tako su uskraćeni za vjerovatno najatraktivnije gostovanje u okviru Grupe H, ali to ne znači da oni neće u London.

Oko 2.000 navijača Ajaksa već je kupilo avionske karte i rezervisalo smještaj u Londonu, pa su odlučili da im put u prestonicu Engleske ipak ne propadne.

Fanovi Ajaksa “izmislili” su novo gostovanje i odlučili da umjesto duela protiv Čelsija, koji im je zabranjen,  gledaju duel Lejton Orijenta i U21 ekipe Brajtona u okviru Engleskog Liga trofeja (kup takmičenja klubova engleske Lige 1 i Lige 2), prenio je engleski “San”.

“Poštovani Lejton Orient, da li ste raspoloženi da ugostite 2.000 navijača Ajaksa. Sistemski i nepravedno smo uništeni od strane UEFA i londonske poicije. Mnogi od nas su bukirali karte i hotele i sigurno će putovati. Mogli biste da rizikujete sa sjajnom atmosferom i nezaboravnim uspomenama”, obratio se jedan od navijača Ajaksa klubu iz Londona preko tvitera.

Nakon njegove objave reakcije i komentari su bili uglavnom pozitivni, a neki od holandskih navijača krenuli su da postavljaju adresu i fotografije stadiona “Brizbejn roud” kako bi uputili svoje prijatelje gdje treba da budu 5. oktobra.

Vidjećemo da li će navijači Ajaksa uspjeti u svojoj namjeri, a definitivno bi bilo zanimljivo vidjeti 2.000 fanova "kopljanika" na meču engleskog kupa.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC