• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GOLČINA Rašforda vodi Junajted dalje: Završila se bajka Čelsija!

Autor mondo.rs

Bio je to slobodan udarac sa više od 30 metara, ali Rašford je i odatle mogao da pogodi...

Čelsiju baš ne ide sa Mančester junajtedom!

"Crveni đavoli" su protiv njih ostvarili najubedljiviju pobedu od početka sezone (4:0 u 1. kolu Premijer lige), a sada su uspeli da ih izbace i iz Liga kupa već u 4. rundi.

Možda će vas zanimati

 Mančester junajted ide dalje pošto je na "Stamford bridžu" pobedio 2:1 (1:0) zahvaljući golovima Markusa Rašforda. Mladi napadač je prvi postigao u 25. minutu iz jedanaesterca koji je skrivio Markos Alonso, dok je drugi u 73. minutu bio...umetnost!

Na više od 30 metara namestio je loptu za slobodan udarac i ispalio projektil u mrežu nemoćnog Vilija Kabaljera koji nije mogao da stigne u "suprotni ugao".

Pre pogotka Rašforda videli smo i divan solo prodor Mišija Batšuajia koji je trojicu igrača "nosio na leđima", gurnuo loptu u desnu stranu, a onda pogodio levi ugao gola koji je čuvao Serhio Romero, međutim nije imao sreće da se njegov pogodak nazove "najlepšim na ovom meču".

Čelsi je ovim porazom prekinuo niz od sedam uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, dok je Mančester junajted posle krize upisao i treći vezani trijumf.

Zanimljivo je da je Frank Lampard prošle sezone sa Derbi kauntijem uspeo da "izbaci" Junajted u 3. kolu Karabao kupa, dok je ove kao menadžer Čelsija stao protiv istog protivnika - samo jednu rundu kasnije, što je prvo takmičenje koje "plavci" isključuju u 2019/20.

Osim ovog meča, uživali smo u predstavi Arsenala i Liverpula u kojoj je viđeno čak 10 golova, a ovde pročitajte sve rezultate 4. kola Karabao kupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC