• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted nastavlja da posrće, Ole ima više poraza nego pobeda u prvenstvu

Autor mondo.rs

Ekipa Ole Gunar Solskjera imala velikih problema da stvori pravu šansu, pa smo na otvaranju kola u Premijer ligi videli samo jedan pogodak.

Subotnji program u Premijer ligi, u terminu za ručak, otvorili su Bornmut i Mančester junajted. Prvi meč 11. kola doneo nam je možda čak i više uzbuđenja nego što smo očekivali.

Na svom Vitaliti stadionu ''Trešnjice'' su dočekale ekipu Junajteda, tim za koji nam je u poslednje vreme ličilo da izlazi iz krize. Današnji meč nije pokazao mnogo u tom pravcu.

Možda će vas zanimati

Prvih 45 minuta fudbala u ovom kolu Premijer lige nisu doneli mnogo prilika, ali je propratnih dešavanja itekako bilo. Sve je krenulo od šanse koju je Pereiri pripremio Džejms, kada je probio po desnoj strani i idealno uputio povratni pas u sredinu. Ipak, šansa je otišla u nepovrat jer Brazilac nije zahvatio loptu.

Dva puta su se tokom prvog dela igre tražili kazneni udarci. Oba tima su imala zašto da vrše pritisak na sudiju, čini se da su apeli igrača Bornmuta bili opravdaniji, ali Kris Kavanah nije pokazao na belu tačku.

Zbog manjeg koškanja žute kartone su u tom periodu meča dobili Lerma u domaćem i Fred u gostujućem timu. Povod za njihovu čarku bio je kontakt kukovima Lerme i Marsijala, koji sudija nije okarakterisao kao kazneni udarac za tim iz Mančestera.

Da se King nije najbolje snašao na ivici peterca ''crvenih đavola'', to bi bio detalj koji je obeležio prvi deo. Nakon centaršuta Smita sa desne strane, napadač je imao nekoliko sekundi da pored nezainteresovanih Lindelofa i Van Bisake primi loptu, zagradi se, a zatim i okrene ka golu. Matiranje Davida de Hee bilo je lakši deo posla.

Pokušao je Ole Gunar Solskjer izmenama, napravio je sve tri u peridou od 68. do 81. minuta, ali izjednačenja nije bilo. Čak ni pravih šansi pred golom Remsdejla, momka koji je ove godine prvi izbor Edia Haua. Ako treba da izvojimo nešto, onda nek to bude pokušaj Freda u nadoknadi vremena. Desetak minuta kssnije, mladi rezervista Grinvud je pogodio okvir gola, ali ni to nije probudilo Junajted. Na kraju partija nedovoljna za bod.

PREMIJER LIGA 11. KOLO

subota

Bornmut - Mančester junajted
Arsenal - Vulverhempton 16:00
Aston Vila - Liverpul 16:00
Brajton - Norič 16:00
Mančester siti - Sautempton 16:00
Šefild junajted - Barnli 16:00
Vest Hem - Njukasl 16:00
Votford - Čelsi 18:30

nedelja

Kristal Palas - Lester 15:00
Everton - Totenhem 17:30

TABELA: Liverpul (-1) 28, Mančester siti (-1) 22, Lester (-1) 20, Čelsi (-1) 20, Arsenal (-1) 16, Bornmut 16, Kristal Palas (-1) 15, Mančester junajted 13, Šefild junajted (-1) 13, Vest Hem (-1) 13, Totenhem (-1) 12, Vulverhempton (-1) 12, Barnli (-1) 12, Brajton (-1) 12, Aston Vila (-1) 11, Everton (-1) 10, Njukasl (-1) 9, Sautempton (-1) 8, Norič (-1) 7, Votford (-1) 5

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC