• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ikardi ne želi opet u Inter: Učiniću sve da ostanem u Pari sen Žermenu!

Napadač Intera na pozajmici u Pari Sen Žermenu Mauro Ikardi izjavio je da će učiniti sve što bude mogao da ostane u pariskim "svecima".

Argentinski centarfor je počeo život u u francuskoj prestolnici, postigao je sedam golova u svojih prvih osam utakmica za PSŽ, a francuski klub je već pregovarao sa Interom o mogućnosti otkupa ugovora za oko 70 miliona evra.

"Igrati za PSŽ je velika stvar, to je jedan od najboljih klubova na svijetu. Učiniću sve što mogu da ostanem. Moram da pokažem sve što znam na terenu. Oktobar je bio pozitivan mjesec, ali moram još mnogo da uradim. Nastaviću i narednih mjeseci. Vidjećemo kad sezona završi da li ću ostati, ali ima mnogo stvari koje želim da napravim. Zbog toga sam ovdje", rekao je Ikardi, a prenijeli italijanski mediji.

Možda će vas zanimati

Podsjetimo, Argentinac je ovog ljeta napustio klub sa "Đuzepe Meace" nakon što mu je bilo stavljeno do znanja da više nije neophodan, iako je prethodno dugi niz godina bio kapiten, najbolji strijelac i najbolji igrač milanskog tima.

"Tikva je pukla" nakon što je odbio da potpiše novi ugovor sa Interom, pa mu je najprije oduzeta kapitenska traka, ali i zbog nesuglasica koje su klupski čelnici imali sa njegovom suprugom i zastupnicom Vandom Narom.

Nara za produžetak saradnje sa Interom tražila godišnju platu od devet miliona evra, što je duplo više od koju je Ikardi dosad zarađivao.

Zbog svega su se tada oglasili i navijači Intera - "Kurva Nord", koji su tražili od kluba da otjera Ikardija nazvavši ga "malim čovjekom". Zato nimalo ne čudi njegova borba da ostane na pariskom "Parku prinčeva"...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC