• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Nemojte da maštate o Mbapeu, počeli ste da nas nervirate!''

Autor mondo.rs

Mladi Francuz je želja svih najvećih timova na svijetu, ali su Parižane počele da nerviraju te priče. Riješili su da im stanu na put.

Godine u kojima živimo, dominacija Mesija i Ronalda, nisu nam često pružale da vidimo kako neko osim njih pomjera granice. Sve dok se nije pojavio Kilijan Mbape, čudo od djeteta koje postavlja rekorde.

Prešao je iz Monaka u PSŽ, ali ni takav klub nije dovoljno veliki. Naravno, interesovanje onih još većih postoji, svi se raspituju i svi bi voljeli da ga vide u svom klubu. Već dugo se priča o interesovanju Real Madrida.

Možda će vas zanimati

Gotovo poslije svakog meča koji igra tim iz Madrida, na konferenciji se priča i o Mbapeu. Real Madrid je malo promijenio transfer politiku, želi da kupuje i mlade igrače koji će godinama biti u timu, a od Kilijana nema boljeg za to.

Zato Zinedin Zidan, posebno u posljednje vrijeme, često pominje svog sunarodnika. Takve priče i komentarisanje njegovog statusa u francuskom timu razljutili su čelnike šampiona Francuske. Oglasio se Leonardo, čovjek koji je funkciju u klubu preuzeo nakon dolaska iz Milana.

''Prvo, Kilijan ima još dvije i po godine ugovora sa nama. On je nama veoma važan igrač. Već sada je šampion svijeta i jedan od najboljih fudbalera. Mnogi ga žele, ali niko ne može da ga dobije. Zato te priče treba da prestanu, da ga ne uznemiravaju. Dosadilo je to. Nemojte da maštate više, nervira me.''

Tokom prethodnog perioda se pojavila i izjava jednog od čelnika Monaka koji je istakao da će nekadašnji igrač tog kluba preći u Madrid. PSŽ će to pokušati da spreči novim ugovorom, a Mbape će dobiti povećanje da bi mu plata bila ravna Nejmarovoj.

Mladi fudbaler je prethodne sezone bio najbolji strijelac francuske Lige 1, a na 98 mečeva za ''svece'' je postigao 69 golova. Iako još uvijek nije proslavio 21. rođendan, već ima 33 mečeva za A selekciju svoje zemlje i 13 postignutih golova na tim utakmicama.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC