• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vrijedim 300 miliona evra? Mnogo je to novca, ali nisam uplašen"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Imam povjerenje u ono što radimo ove sezone. Za sada ne razmišljam o tržištu, samo želim pomoći Breši da izbori opstanak", rekao talentovani Sandro Tonali.

Sandro Tonali, mladi 19-godišnji vezni fudbaler Breše, koji je naknadno dobio poziv u reprezentaciju Italije za duele sa BiH i Jermenijom, izjavio je da se ne boji toga što ga je predsjednik kluba Masimo Ćelino procijenio na 300 miliona evra.

Naime, nedavno je Ćelino kazao da će Tonalija, kojeg već sada porede sa Anredom Pirlom, prodati samo u slučaju da dobije ponudu od 300 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Tonalija, koji je sa 17 godina debitovao za prvi tim Breše i ove sezone igra sjajno u Seriji A, navodno već žele Mančester siti, Pari Sen-Žermen, Atletiko Madrid, Inter i Mančester junajted.

“Jako volim predsjednika Ćelina, on me izuzetno cijeni. On je sjajna osoba i nadam se da ću putovati dobrim putem s njim. Nakon utakmice protiv Fiorentine, rekao je da me neće prodati ni za 300 milijuna evra, ali to me ne plaši, iako je to zaista mnogo novca. Imam povjerenje u ono što radimo ove sezone. Za sada ne razmišljam o tržištu, samo želim pomoći Breši da izbori opstanak“, kazao je Tonali za “RaiSport“ pred polazak za BiH.

Tonali je ušao s klupe i debitovao za seniorsku reprezentaciju Italije 15. oktobra ove godine protiv Lihtenštajna u utakmici kvalifikacija za EURO 2020. Mladu zvijezdu Breše osim sa Pirlom, porede i sa Đenarom Gatuzom i Danijeleom De Rosijem.

“Poređenju s Pirlom mi ne smeta, ali mislim da smo jako različiti jer je on imao neopisivu dobru tehniku i kvalitet. Smatram da sam poput Gatuza, ali više tehničkog karaktera. On mi je oduvijek bio uzor“, zaključio je talentovani italijanski fudbaler.

Zbog povreda za duele protiv BiH i kasnije Jermenije otpali su Marko Verati (PSŽ), Leonardo Spinacola (Roma) i Domeniko Berardi (Sasuolo), a selektor “azura“ Roberto Manćini je odlučio pozvati samo jednu zamjenu, Tonalija.

Reprezentacija Italije danas oko podne doputovala je avionom u Sarajevo, a zatim se autobusom uputila u Zenicu, gdje će u petak od 20.45 odmjeriti snage sa BiH.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC