• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Milivojević: Malo publike? Ne čitam misli! Imamo kvalitet za EURO...

Autor Dušan Ninković

"Ima nas 24-25 u grupi, šef je taj koji bira šta je najbolje u određenom trenutku", rekao je Milivojević o odluci Tumbakovića da meč protiv Ukrajine počne sa klupe.

 Srbija Ukrajina Luka Milivojević Izvor: MN PRESS

Luka Milivojević se vratio u reprezentaciju Srbije, ali sam njegov povratak nije bio dovoljan da bi se "orlovi" direktno plasirali na Evropsko prvenstvo poslije lošeg početka kvalifikacija...

Propustio je Ligu nacija i mečeve sa Njemačkom, Litvanijom, Ukrajinom i Portugalom, a onda se vratio u startnu postavu Srbije, sve do posljednjeg kola. Tumbaković je odlučio da šansu ukaže Gudelju i Maksimoviću, kako bi više igrača isprobao za baraž za EURO 2020.

Možda će vas zanimati

"Bio sam na klupi do 85. minuta, pa ušao. Mislim da smo zaslužili pobjedu protiv Ukrajine. Izmakla nam je u posljednjim trenucima, gol je bio nesrećan, dosta dobro smo igrali prije toga, imali šanse, u prvom poluvremenu smo imali pojsed, mada malo je pao u nastavku. Stvarali smo i dalje šanse i trebalo je da pobijedimo, ali... To je fudbal", kazao je Milivojević koji je na pitanje o ulozi sa klupe dao punu podršku selektoru Tumbakoviću.

"Ima nas 24-25 u grupi, šef je taj koji bira šta je najbolje u određenom trenutku. Prioritet je u rezultatu, a ne da gledamo sebe. Moramo da vjerujemo u njega i da poštujemo šta odluči. Samo tako možemo da izbacimo lične stvari jer je rezultat najbitniji na kraju".

O MITROVIĆU

"Mislim da je on napadač koji dobro osjeća prostor, opasan je u kaznenom prostoru, redovno daje golove u klubu i reprezentaciji, srećni smo što imamo takvog napadača", kazao je Milivojević.

S obzirom na to da je defanzivni vezista kazao da je Srbiji nedostajala sreća na meču protiv Ukrajine, novinare je zanimalo šta je još bilo problematično u igri "orlova".

"Sreća uvijek treba da se zasluži, a šta treba još? Mislim da smo otprilike dovoljno uradili da pobijedimo, igrali smo protiv ekipe koja je već prošla i koja je po bodovima najbolja u grupi. Moje mišljenje je da smo bili bolji, falila su im dvojica igrača, ali imamo novu šansu kroz baraž", kazao je momak iz Kragujevca i potom dodao:

"Imamo kvalitet da igramo Evropsko prvenstvo".


Posjeta na stadionu je bila izuzetno slaba, iako je rival bio atraktivan, a Luka Milivojević nije imao odgovor na pitanje zbog čega nisu imali podršku...

"Teško mi je da čitam tuđe misli, ali mogu da se zahvalim onima koji su došli", kazao je Milivojević i izrazio žal što se reprezentacija neće okupljati sve do utakmica u martu protiv Norveške, pošto tako nešto ne podrazumijeva UEFA i FIFA kalendar.

"Nećemo se susresti nekoliko mjeseci da radimo na toj utakmici, ali tako je svima. Kad dođe vrijeme za to moramo da budemo spremni i važno je da izvučemo pozitivne stvari. Te negativne da ispravimo, a da pozitivne popravljamo".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC