• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajković o 17. primljenom golu Srbije: Nešto čudno se desilo...

Autor Dušan Ninković

"Da smo se mi pitali u ovom kolu, bilo bi punije...", kazao je mladi golman Rajković o sablasnoj atmosferi na "Marakani".

 Predrag-Rajkovic-i-Nemanja-Maksimovic-izjava-poslije-Srbija-Ukrajina-2-2 Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

Kompletne kvalifikacije Srbije za EURO 2020 "stale" su u posljednji minut meča protiv Ukrajine.

Bez obzira na to što srpskim rivalima rezultat ništa nije značio, pošto su već ostvarili plasman na Evropsko prvenstvo, "zapeli" su da ne izgube i zahvaljujući zbunjenosti srpske odbrane - došli su do izjednačenja duboko u nadoknadi (2:2).

Možda će vas zanimati

To je bio čak 17. primljeni gol Srbije u završenim kvalifikacijama, što se nikada u istoriji nije desilo "orlovima", pa je lako pogoditi šta je bio najveći problem ekipe.

"Dobro smo ušli u utakmicu, dobro smo igrali, držali smo loptu, dali su nam gol poslije naše greške, opet nam se ta situacija ponavlja... Opet, mislim da smo odigrali korektno", kazao je golman Predrag Rajković koji je pokušao da objasni šta se desilo na kraju meča kada je Besedin izjednačio.

"Nešto čudno se desilo. Lopta se odbila i čudno je ušla, nisam mogao bolje da odreagujem. Bolje sada da se desi nego u nekoj važnoj utakmici".

Mladi srpski čuvar mreže je kazao da će njegovi saigrači i on učiniti sve što je do njih da se plasiraju na EURO 2020 pošto ih u baražu u martu prvo očekuje Norveška (opširnije o plej-ofu čitajte na MONDU), kao i da je ostalo dovoljno vremena da se pripreme.


Upitan da prokomentariše mali broj gledalaca na "Marakani", Rajković je kazao da i razumije, ali i ne razumije što nemaju podršku...

"Znali smo svi da je bilo malo šansi da se kvalifikujemo direktno. Da smo se mi pitali u ovom kolu, bilo bi punije...", kazao je srpski golman.

Slične utiske utakmice imao je i Nemanja Maksimović koji je igrao u "vezi" pored Gudelja.

"Šteta stvarno što smo primili taj drugi gol. Igrali smo dobar meč, minus primljena dva gola, a zaista raduje činjenica da se popravljamo. Malo nam nedostaje sportske sreće, kojoj se nadamo u baražu. Nekada lopta hoće da uđe, a nekada... Napravili smo pomak od prije tri dana i idemo u pravom smjeru", objasnio je defanzivni vezista Hetafea.

Da li je Srbija bolja od Norveške?

"Jako kvalitetna reprezentacija. Biće teško na njihovom terenu, ali polako prihvatamo šta selektor traži od nas. Trudićemo se da prođemo", zaključio je Maksimović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC