• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano srećan zbog plasmana i ljut zbog terena: Ovo je polje krompira

Autor mondo.rs

Srpskoj reprezentaciji je bila neophodna pobjeda, ali i kiks Portugalaca. Nije se desilo nijedno, a Kristijano Ronaldo i ekipa su se plasirali na Evropsko prvenstvo.

Selekcija Portugala je uspjela da izbegne iznenađenje i da se plasira na Evropsko prvenstvo. Prvo pogotkom Bernarda Silve, a zatim i 99. reprezentativnim Kristijana Ronalda, stigli su do pobjede.

Najbolji igrač njihovog nacionalnog tima je nastavio nevjerovatnu seriju golova, a u Luksemburgu nije bilo lako zatresti mrežu. Prije svega zbog lošeg stanja terena, a zatim i zbog protivnika koji je bio prilično dobar.

Možda će vas zanimati

Evropsko prvenstvo naredne godine će biti peto na kom će učestvovati fudbaler Juventusa. On je debitantski nastup imao još 2004. godine kada je njegova zemlja bila domaćin. Tada je Grčka postala šampion, ali je Portugal stigao do trofeja 12 godina kasnije.

''Plasirali smo se, to je uvijek važno i za mene ima poseban značaj. Ponosan sam kada predstavljam naciju. Srećan sam i zbog gola koji sam postigao.''

Napadač Juventusa nije imao mnogo lijepih riječi o terenu na kom se igralo. Podloga na stadionu Žosi Bartel je u veoma lošem stanju, a jedan od najboljih fudbalera u istoriji nije propustio priliku da to pomene.

''Pogledajte ovo. Teško je igrati na ovakvom terenu. Liči na polje krompira. Veoma loša situacija. Ne znam zašto se igralo ovdje. Ali, dobro je da smo uradili svoj posao.''

Portugalac je upitan i za šanse njegovog tima da odbrane evropsku titulu, ali je na to pitanje pokušao da izbjegne odgovor. Objasnio je kako je klupska sezona veoma duga, da će se mnoge stvari do ljeta promijeniti, kao i da će portugalski igrači napredovati u narednom periodu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC