• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije samo Olmo u fokusu: Barselona hoće hrvatskog napadača iz Dinama

Autor mondo.rs

Sve je lakše kada ste na dobrom glasu...

 Barselona hoće Danija Olma i Brunu Petkovića iz Dinama Izvor: MN PRESS

Sada je već čitava Evropa čula za Dinamovu "senzaciju" Danija Olma, ali nije Španac jedini fudbaler koji je interesantan velikim klubovima "starog kontinenta".

Kako prenosi madridski list "AS", Barselona se raspituje za hrvatskog napadača Bruna Petkovića(25). Momak iz Metkovića je do prije godinu i po dana bio potpuno nepoznat i hrvatskoj javnosti, pošto je u Italiji menjao klubove "kao čarape" i ni u jednom nije impresionirao.

Možda će vas zanimati

 Petković je igrao za Kataniju, Vareze, Ređijanu, Virtus, Trapani, Bolonju i Veronu, sve to do 24. rođendana, a onda je njegova karijera odjednom krenula uzlaznom putanjom.

Stigao je u Dinamo iz Zagreba u ljeto 2018. godine, klub za koji je igrao kratko u omladincima, i brzo postao jedan od najvažnijih igrača u ekipi. Toliko važan da se za njega raspituje i slavna Barselona koja je poslala tehničkog direktora Erika Abidala da prati Hrvata u dresu "vatrenih".

I imao je Francuz šta da vidi!

Izvor: MN PRESS

Petković je postigao vodeći gol za Hrvatsku na meču protiv Slovačke na "Rujevici" (3:1), njegov čak četvrti u kvalifikacijama za EURO2020, ukupno peti od debija u 2019. godini.

Radi se o snažnom i visokom napadaču koji odlično igra "leđima" i koji je prošle sezone za Dinamo postigao ukupno 12 golova, a ove već devet i nema sumnje da će nadmašiti taj rekord... Ako ga neko "ne odvede" na zimu.

Vidjećemo da li će na kraju završiti baš u Barseloni, ali nema sumnje da su igrači Dinama na dobrom glasu i da stoga ne čudi što njihove partije prate ovakvi klubovi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC