• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: UEFA ponovo kažnjava FSS zbog ovog transparenta!

Autor mondo.rs

Po svemu sudeći, "orlovi" će ponovo igrati pred praznim stadionom!

 UEFA-kazna-za-FSS-zbog-Kosovo-je-Srbija-i-transparenta-na-Srbija-Ukrajina Izvor: MN PRESS

Na utakmici Srbija - Ukrajina bila je veoma slaba posjeta, ali će jedan čin veoma skupo koštati srpsku reprezentaciju i Savez!

Prema saznanju MONDA, Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) imenovala je disciplinskog inspektora i pokrenula postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog skandiranja 'Kosovo je Srbija' i isticanja transparenta sa tom porukom.

Možda će vas zanimati

S obzirom na to da je Srbija pod uslovnom kaznom, "orlovi" će vjerovatno ponovo morati da igraju pred zaključanim tribinama!

Prošle nedjelje, ekipa Ljubiše Tumbakovića već se suočila sa kaznom i pobijedila u duelu protiv Luksemburga uz isključivo prisustvo djece. Sankcija je na toj utakmici "odrađena", pa je srpski "A" tim završio kvalifikacije remijem protiv Ukrajine u prisustvu (odraslih) navijača.

S obzirom na istaknuti transparent sa slike, koji je očigledno zasmetao predstavnicima UEFA, sada postoji realna mogućnost da tim Srbije ostane bez podrške i u baražu za Evropsko prvenstvo - zavisno od žrijeba.

Konkretno, ako na žrijebu u petak bude odlučeno da Srbije bude domaćin finala plej-of za odlazak na EURO, i ako se usput plasira u to finale, taj meč bi mogao da bude odigran u tišini.

Nije potrebno objašnjavati koliki bi to bio hendikep za srpsku reprezentaciju, koja nije igrala na Evropskom prvenstvu od 2000. godine.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sms1010

Pa ovo je dno dna,ako za ovo bude kaznjeni! Gospodo mafijo,Kosovo i jeste Srbija ,pa nismo napisali Hrvatska je Srbija ili Bosna itd... sramota sta radite!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC