• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoze Murinjo došao na posao: Ovo što imamo u Totenhemu nema niko! (VIDEO)

Autor mondo.rs

"Hoću da donesem sreću svima koji vole ovaj klub", rekao je Portugalac na novom početku u Londonu.

Nova Totenhemova era je počela.

Dan posle odlaska Maurisija Poketina, novi menadžer "pevaca" Žoze Murinjo stigao je u klupske prostorije, slikao se sa dresom vicešampiona Evrope i dao izjavu Totenhemovoj televiziji.

Možda će vas zanimati

Naravno, uz to je izveo ekipu na prvi trening i upoznavanje, mada je jasno da sve igrače veoma dobro poznaje, jer je Totenhem pod Poketinom postao jedan od najboljih sastava i u Engleskoj i na Starom kontinentu.


"Ne mogu biti srećniji i da nisam srećan kao sada ne bih bio ovde. Šta mogu da obećam? Strast. Strast za svoj posao, ali i strast za svoj klub", rekao je Murinjo kroz osmeh, pun energije na svom novom početku.

Osvajač dva trofeja Lige šampiona i trostruki šampion Premijer lige rekao je da mu zaista sviđa sastav koji mu je Argentinac ostavio.

"Gledam mlade igrače... Ne postoji menadžer na svetu koji ne voli da mu igraju mladi igrači i koji ne uživa da im pomogne. Problem je što nekad dođete u klub gde rad onih 'ispod' vas nije dovoljno dobar da proizvede te igrače. Gledam našu istoriju i vidim da je akademija (Totenhema) uvek davala talente koji su potrebni prvom timu. Radujem sa radu sa njima", rekao je Murinjo.

Kao što se da primetiti, "Posebni" je o Totenhemu govorio u prvom licu množine. I to veoma lepim rečima.

"Privilegija je kada menadžer dođe u klub i oseti sreću u odnosu sa igračima koju će imati. Nema reči za ovaj momenat. Nema reči za mene na mestu trenera Totenhema... Uvek je bilo teško i prelepo igrati protiv Totenhema na Vajt Hart Lejnu. To je jedno od mesta na koje sam odlazio sa strašću, ali i sa poštovanjem".

Istim tonom govorio je i o novom stadionu.

"Preskromno je reći da je ovo prelep stadion. Mislim da je ovo najlepši stadion na svetu. To je realno. Trening centar je kao nijedan drugi. Može biti uporediv samo sa nekim trening centrima timova američkog fudbala. Ni na jednom nivou ovo nije uporedivo sa kapacitetima evropskog fudbala, a bio sam na većini najboljih mesta. Nemoguće je uporediti. Uslovi ovde su neverovatni".

Za kraj, rekao je da će Totenhem sigurno biti na kraju sezone na boljoj poziciji od trenutne, 14. na tabeli.

"Znamo gde smo i znamo da tu ne pripadamo. Samo je potrebno da igramo utakmicu za utakmicu. Želimo da pobedimo u sledećoj, sledećoj i tako do kraja. Videćemo gde ćemo biti, ali znam da ćemo biti u drugačijoj poziciji nego sada. Radujem se izazovu i šansi da donesem sreću svima koji vole ovaj klub".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC