• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo na "hlađenju", propušta Atalantu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Problem je što nam je u utorak rekao da se još uvijek ne osjeća dobro. Naš cilj je da ga vratimo za Ligu šampiona", rekao je trener Juventusa Mauricio Sari.

Trener Juventusa Mauricio Sari kazao je danas da će Kristijano Ronaldo propustiti derbi 13. kola Serije A protiv Atalante, kako bi se “ohladio“.

Ronaldova fizička sprema našla se u centru pažnje nakon što je Sari tvrdio da ima problema sa povredom koljena, ali je, ipak, igrao za Portugal i postigao pogodak, te negirao da je bilo šta loše sa njim.

Možda će vas zanimati

“Ne treba ništa objašnjavati o Ronaldu. Određeni igrači moraju da se 'ohlade'. Problem je što nam je u utorak rekao da se još uvijek ne osjeća dobro. Naš cilj je da ga vratimo za Ligu šampiona, zato sam 99 odsto siguran da neće igrati protiv Atalante“, kazao je Sari.

Trener "stare dame" je, takođe, najavio da će Miralem Pjanić i Blez Matuidi biti spremni za put u Bergamo, ali i da su pod upitnikom Adrijen Rabio i Huan Kvadrado.

“Imamo igrače sa nekoliko problema. Problem Aleksa Sandra manje je ozbiljan nego što smo prvobitno mislili, dok Rabio ima problema sa aduktorom. Kvadrado se bori sa bolovima u leđima, ali Pjanić će biti dostupan. Matuidi ima bolove, ali njegov karakter će mu pomoći da to prebrodi. I on će biti na raspolaganju“, objasnio je Sari.

Juventus nakon 12 odigranih kola drži lidersku poziciju u Seriji A sa 32 boda, dok je Atalanta pet sa 22. Derbi i Bergamu na programu je u subotu od 15 časova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC