• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRAŠNO: Bivši saradnik reketirao Kantea, pretio mu pištoljem!?

Autor mondo.rs

Jedan od najstidljivijih fudbalera sveta prolazio je kroz pakao...

Jedan od najboljih veznih fudbalera sveta N'Golo Kante našao se u problemu nakon što je vlastima Francuske prijavio prevaru u koju je uključen jedan od njegovih agenata Nuri Khijari.

Kako prenosi "Medijaset", jedan od Kanteovih savetnika, izvesni Račidn Sadna, pretio je fudbaleru zbog ovih optužbi i hteo je da ga prisili da ih povuče. Došao je u kuću Kanteove majke, zajedno sa bratom Hurijem koji je "možda imao pištolj", javljaju francuski mediji.

Možda će vas zanimati

"Moj brat je povređen zbog tebe... Dajem ti izbor - završi saradnju sa tim advokatom, sarađuj sa našim. Ne šalim se!", navodno je pretio Huri Sadna.

N'Golo Kante hteo je raskine saradnju sa "agentom za marketinška prava na imidž" Kijarijem zbog toga što je ugovarao sponzorske ugovore koji se nisu sviđali fudbaleru - poput kladionica.

Dogovrili su se da raskinu ugovor u julu 2017. godine i Kante je zbog toga pristao da plati 150.000 evra u dve rate, međutim umesto toga - Khijari je uzeo novac, zadržao sve ugovore i potom "reketirao" Kantea da mu plati još novca. Fudbaler mu je ponudio još 150, pa 300 hiljada evra, što su Khijari i pomenuti saradnik Sadna odbili.

Kada se Kante obratio vlastima - zbog čega je priča "isplivala" u francuskim medijima - nekadašnji saradnici pokušali su da mu prete...

Osvajač dve Premijer lige, sa Čelsijem i Lesterom, i šampion sveta sa Francuskom, jedan je od najpozitivnijih fudbalera. Međutim, za njega svi saigrači kažu da je stidljiv, što su očigledno pokvareni ljudi poput ovih saradnika pokušali da iskoriste.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC