• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lampard čestitao Murinju i poručio: Mene nikad nećete videti u Totenhemu

Autor mondo.rs

"Moramo da poštujemo njegovo pravo na to da radi, ali...", dotakao se Lampard zaposlenja Murinja na klupi rivalskog kluba.

Frank Lampard bio je jedan od omiljenih igrača Žozea Murinja u Čelsiju, pokušao je čak da ga dovede i u Inter i nije uspeo, a od skoro su i konkurenti u Premijer ligi.

Legendarni vezni fudbaler "plavaca" ovog leta postao je menadžer kluba sa "Stamford bridža", dok je Žoze Murinjo u sredu nasledio Maurisija Poketina u Totenhemu, inače rivalskom klubu Čelsija, što je svima "zapalo za oko".

Možda će vas zanimati

Dok je trenirao Čelsi od Murinja se moglo čuti da "nikada neće voditi Totenhem zbog navijača Čelsija", ali se na konferenciji za medije lako odbranio od neprijatnog pitanja.


Poručio je da ga je Čelsi u međuvremenu otpustio i da je to bio dovoljan razlog da razmotri Totenhem, a čini se da se na njega ne ljuti mnogo ni Frank Lampard. Na konferenciji pred meč sa Sitijem ovog vikenda upitan je i šta misli o angažovanju "Specijalnog" u komšiluku.

"Ne smeta mi. To je dobro za sve, za Premijer ligu. Ljudi sa karakterom i kvalitetom kao što je Murinjo su uvek dobrodošli", kazao je "Lamps" i potom i sam dočekao neprijatno pitanje.

Da li bi Frank Lampard ikada trenirao Totenhem?



"Ne, sigurno ne. Moramo da poštujemo njegovo pravo na to da radi, ali... Igrao sam u Čelsiju 13 godina i ponosan sam što vodim ovaj klub. Imam prijatelje koji navijaju za Totenhem, ali nikada to ne bih radio...", kazao je Lampard i podvukao da se neće promeniti kao Murinjo:

"I slobodno možete ovo ponovo da pustite za deset godina".

Ipak, ni navijači Čelsija nisu zaboravili da je Frank Lampard nakon obeležavanja jedne ere u Čelsiju bio i član Mančester sitija, ali su mu u međuvremenu "oprostili" odlazak kod rivala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC