• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Solskjera ne brine što je Poketino slobodan: Radim najbolje što mogu

Autor mondo.ba

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, izjavio je u petak da ga nimalo ne brine što je Maurisio Pokettino, nakon otkaza u Totenhemu, postao slobodan trener.

Prema navodima britanskih medija, Pokettino je bio jedan od glavnih kandidata za nasljednika Žozea Murinja u decembru prošle godine, prije nego što je za privremenog menadžera imenovan Soslkjer.

Norvežanin je sjajno odradio posao i dobio stalni ugovor, ali mu ne ide najbolje ove sezone, pa su se odmah po Poketinovom napuštanju Totenhema pojavile nove glasine kako bi mogao preuzeti klub s Old Traforda.

Možda će vas zanimati

"To me nimalo ne brine. Imam najbolji posao na svijetu. Ako imate posao, ili ako ste bez posla, a menadžer ste, onda želite biti na ovoj poziciji. U stvari nije važno šta se dešava okolo. Moram se fokusirati na moj posao u Mančester junajtedu i raditi to najbolje što mogu", rekao je Solskjaer za britanske medije i dodao:

"Razgovaram s Edom Vudvardom i vlasnicima cijelo vrijeme o tome kako će klub napredovati. To se ne mijenja ako neki drugi klubovi promijene menadžera", prenijela je agencija "Anadolija".

Junajted je imao najgori početak sezone u Premijer ligi u posljednje 33 godine, ali od tada su malo popravili položaj na tabeli s dvije pobjede u posljednja tri susreta. Sada su udaljeni devet bodova od četvrtog mjesta, koje vodi u Ligu šampiona, ali su i dalje u igri u FA kupu, Liga kupu i Ligi Evrope.

"Crveni đavoli" će u 13. kolu Premijer lige u nedjelju gostovati Šefild junajtedu, jednom od prijatnijih ovosezonskih iznenađenja. Trenutno Mančester je na sedmom mjestu sa 16 bodova, a Šefild na petom s bodom više. Lider je Liverpul s 34 boda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC