• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lampard i Aspilikueta složni: Bili smo blizu pobede, bili smo blizu poraza

Autor mondo.rs

Fudbaleri Čelsija su večeras remizirali sa Valensijom na Mestalji, a ishod je mogao da bude i drugačiji.

Peto kolo grupne faze Lige šampiona donelo nam je sjajan susret na Mestalji. Valensija i Čelsi su odigrali 2:2, pa će nam tek poslednje kolo u ovoj grupi dati odogovor na pitanje ko prolazi dalje.

Nakon meča u kom su gubili, vodili, a na kraju i remizirali, izjave su dali Frenk Lampard i Sezar Aspilikueta. Trener i kapiten ''Plavaca'' govorili su o meču koji je bio veoma uzbudljiv.

Utakmica u Valensiji je jedna od najboljih koje smo gledali u ovosezonskoj Ligi šampiona. To se može zaključiti i iz izjava koje su dali legenda tima Frenk Lampard i momak koji je danas igrao kao levi bek.

Možda će vas zanimati

''Nije ovo situacija u kojoj smo priželjkivali da se nađemo. Postoje neki delovi igre zbog kojih nisam zadovoljan. Poklonili smo previše šansi i promašili osta dobrih prilika. Moramo da poradimo na realizaciji, ali i da ne dopuštamo protivniku da nam se šeta po kaznenom prostoru'', rekao je Frenk Lampard.


Trener engleskog tima, u kom je proveo veći deo svoje karijere, svestan je da je ishod mogao da bude drugačiji. Mestalje se kao neugodnog terena seća iz igračkih dana, a zato mu je drago što je njegov tim dobro reagovao na prednost domaćina.

''Uspevali smo da kontrolišemo meč u nekim fazama. Mogli smo i da pobedimo ovaj meč, ali smo mogli i da izgubimo.''

Jedan od najiskusnijih igrača njegovog tima je danas promenio ulogu i nastupao je kao levi bek. Aspilikueti to nije strano, a ekipu je predvodio kao kapiten i na večerašnjem meču.

''Oni su imali nekoliko šansi da reše meč u svoju korist, mi smo imali nekoliko šansi. Želeli smo da pobedimo večeras, ali oni su kvlaitetna ekipa. Morali smo malo da im se prilagodimo, što je normalno za ovakvu utakmicu'', dodao je Španac koji već godinama nastupa za ''Plavce''.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC