• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloboda deklasirana na Cetinju, još je dobro kako je moglo biti...

Autor mondo.ba

U jednom trenutku Lovćen je imao i 33 poena prednosti.

Košarkaši tuzlanske Slobode doživjeli su debakl na gostovanju Lovćenu na Cetinju u okviru 9. kola regionalne lige.

Crnogorski predstavnik u Drugoj ABA ligi slavio je 97:74, a u jednom trenutku domaći su imali i 33 poena prednosti (84:51), da bi u posljednjem kvartalu Tuzlaci koliko-toliko uspjeli da ublaže poraz.

Možda će vas zanimati

Već u prvoj četvrtini dalo se naslutiti da se Slobodi ne piše dobro, s obzirom da su raspoloženi košarkaši Lovćena ubacili čak 34 poena, naspram duplo manje gostiju.

Prednost je nastavila da da se povećava u drugoj i trećoj četvrtini (26:21, 24:13), da bi na pauzi između treće i četvrte četvrtine iznosila pomenutih "plus 33".

Gosti su posljednjih 10 minuta odigrali bolje, riješili ih u svoju korist rezultatom 23:13, ali slaba je to utjeha za Slobodu, koja i dalje ostaje pri dnu tabele na Jadranu, sa samo dva trijumfa na devet mečeva.

Emir Hadžibegović sa 26 poena bio je najefikasniji u pobjedničkom timu, dok je u redovima Slobode Dejan Janjić bio najzapaženiji postigavši 16 poena.

"Prije svega želim da čestitam Lovćenu i njihovom treneru na fenomenalnoj igri, velikoj borbenosti i želji za pobjedom. Mi nismo na terenu stajali baš najbolje, a to govori podatak da smo primili 97 koševa. Došli smo ovdje nakon niza loših rezultata i povreda. Mislili smo da motivišemo malo igrače, da dignemo glavu, ali nije to izgledalo baš najbolje. Idemo dalje, jer nas u subotu očekuje domaće prvenstvo i utakmica protiv Širokog, a onda nam slijedi gostovanje Rogaškoj u Drugoj ABA ligi. Moramo naći način da se podignemo, i dobijemu tu utakmicu, jer nam je pobjeda prijeko potrebna zbog samopuzdanja", rekao je trener Slobode Adnan Žunić.

Široki će u četvrtak od 17 časova ugostiti Borac iz Čačka, dok Sparsi isti dan, dva časa kasnije, gostuju u Novom Pazaru.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC